<
НОВИНИ ДНЯ: Ізраїль не вчиняє геноцид у Секторі Газа, - Байден  Коли буде свято Івана Предтечі 2024 року: нова дата, традиції і історія свята  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Україні  Укргідрометцентр про погоду в Україні: "Маємо доволі оптимістичні новини"  22 травня буде до 28° тепла, в окремих областях - невеликі дощі  Потепління до +28 і місцями дощі: прогноз погоди в Україні на 22 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.12.2021 600

Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова розповіла, чому маніпуляція – не її спосіб виховання

Вже зовсім скоро, 20 грудня о 21:00, глядачі каналу «Україна» побачать гостросюжетну мелодраму «Ігри дітей старшого віку». Актриса Любава Грешнова, яка зіграла у 16-серійній картині головну роль, розповіла, що для неї головне у вихованні сина.

Акторка зізналася, що вона – неідеальна мама, тому що іноді їй простіше купити іграшку, ніж щось пояснювати маленькому синові. Хоча Любава Грешнова розуміє, що це неправильно, і одразу починає аналізувати свої дії та вчитися на власних помилках.

Проте зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку» все ж таки має непорушні правила у вихованні сина.

«Я ніколи не кричу на дитину, не караю її, а рукоприкладство навіть не обговорюється – його немає у нашій родині», – сказала Любава Грешнова в інтерв'ю для каналу «Україна».

Також актриса поділилася, що маніпуляція – це теж не її спосіб виховання.

«Я не використовую маніпулятивні фрази на кшталт: «Якщо ти цього не зробиш – не дивитимешся мультфільм». Ненавиджу такий варіант спілкування», – сказала акторка серіалу «Ігри дітей старшого віку».

За словами актриси, якщо зйомки проходять в іншому місті, вона завжди бере Мішу з собою. І коли у неї з'являється вихідний, тоді вільний час вона проводить виключно з дитиною.

Дивіться з 20 грудня о 21:00 з понеділка по четвер серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Ігри дітей старшого віку» Любава Грешнова розповіла, чому маніпуляція – не її спосіб виховання 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.12.2021 600
Еще материалы раздела «Афіша»