<
НОВИНИ ДНЯ: Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогнозвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.12.2021 597

Ірина Білик на «Музичній платформі» розповіла, кого сьогодні називає своєю родиною

У новорічну ніч о 00:00 телеканал «Україна» подарує глядачам масштабний концерт-нагородження найкращих хітів 2021-го року «Музична платформа». Відома співачка Ірина Білик за лаштунками проєкту розповіла, як почувається після розлучення та кого зараз називає своєю родиною.

Народна артистка України, відома співачка Ірина Білик на «Музичній платформі» виконає нову дуетну пісню «Отпусти» разом із Сергієм Мироненком. На знімальному майданчику каналу «Україна» артистка розповіла, як святкувала День народження молодшого сина Табріза і чи привітав хлопчика батько – Аслан Ахмадов.

«Після виступу я приїхала додому, де вітали Табріза, було багато людей, неймовірна кількість подарунків. Мені замовив особливі сучасні іграшки», – прокоментувала Ірина Білик на зйомках концерту «Музична платформа».

Співачка зізнається – чоловік до сина не приїхав. Проте все ж привітав по телефону.

«Я не знаю, де він сьогодні, але привітав мого сина. Вже три місяці, як я розлучена. Щаслива в цьому стані! – поділилась Ірина Білик. – Сьогодні моя родина – це сини. Батьків вже немає, родичі за кордоном, тож наразі я маю справу з подружками, можливо, старший син заїде».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, TAYANNA, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ірина Білик на «Музичній платформі» розповіла, кого сьогодні називає своєю родиною 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.12.2021 597
Еще материалы раздела «Афіша»