<
НОВИНИ ДНЯ: Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
21.12.2021 456

Детектив шоу «МАСКА» Андрій Данилко зізнався, що планує робити з придбаним «Роллс Ройсом» Фредді Мерк’юрі

У півфіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» на каналі «Україа» ведучий проєкту Володимир Остапчук перевтілився в легендарного соліста гурту Queen і вирішив запитати у Андрія Данилка про долю автомобіля, який колись належав Фредді Мерк'юрі. Як відомо, Данилко придбав цю машину ще у 2013 році, та виявляється, так жодного разу і не зміг на ній проїхатись.

Андрій Данилко – найскромніша зірка сучасності. Він може дозволити собі придбати легендарний «Роллс Ройс» Фредді Мерк'юрі, а ось у звичайному житті ходить у простому светрі та джинсах. Але що заважає артисту нарешті сісти за кермо цього автомобіля?

«Він стоїть на парковці у Лондоні, вже 10-й рік пішов. І мене щороку зло бере, бо я плачу за стоянку. Там якась проблема з тим, щоб привезти його сюди. Але є надія, що ми все-таки це зробимо», – розповів Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» планує показати автомобіль відомого музиканта всім українцям.

«Ми хочемо виставити «Роллс Ройс» Фредді Мерк’юрі як перший експонат у залі «Україна», з якого розпочнеться велика зіркова експозиція української естради. Я все-таки сподіваюсь, що нам це вдасться і всі на нього подивляться. Там у бардачку лежать його серветки та парфум, який я заберу собі», – зізнався Андрій Данилко у півфіналі грандіозного шоу «МАСКА».

Дивіться фінал найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Детектив шоу «МАСКА» Андрій Данилко зізнався, що планує робити з придбаним «Роллс Ройсом» Фредді Мерк’юрі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
21.12.2021 456
Еще материалы раздела «Афіша»