<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо РФ дійде до "дороги життя" Покровськ-Костянтинівка: військовий назвав загрози  До України йде аномальна спека: синоптик ошелешив погодою на наступний тиждень, 8-14 липня  Прикриття неба України з Польщі: польський політик зробив суперечливу заяву про ППО  Байден заявив, що він зупинив Путіна  Мобілізація: у представників ТЦК з’явився новий обов’язковий документ – хто не може вручати повістки  Спеку розбавлять дощі: прогноз погоди на понеділок, 8 липня  Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборонивсі новини дня
Бізнес
Економіка
21.12.2021 428

Військова ескалація з боку Росії негативно вплинула на економіку України, - НБУ

Очікування розвитку економіки України погіршилися останнім часом. Це сталося через ескалацію конфлікту з Росією, різке зростання цін на енергоносії, поширення нових штамів коронавірусу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови НБУ Сергія Ніколайчука на брифінгу, який транслювався на Youtube.

"Зовнішнє середовище стало для української економіки більш загрозливим. Насамперед це пов'язано з ескалацією конфлікту з Російською Федерацією", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військова ескалація з боку Росії негативно вплинула на економіку України, - НБУ 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
21.12.2021 428
Еще материалы раздела «Економіка»