НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2021 18162

В Україну йде потепління, але морози швидко повернуться: названо дату

Морози в Україні утримаються майже до кінця тижня. Але вже з п'ятниці, 24 грудня, почне теплішати.

Про це в коментарі РБК-Україна сказала синоптик Укргідрометцентру Олександра Хала.

"У ніч з п'ятниці на суботу і в суботу ми очікуємо на відлигу", - сказала вона.

Як зазначила синоптик, відлига, на жаль, буде короткочасною, але все ж таки температура підвищиться. Вже в п'ятницю в післяобідні години температура буде зростати і надвечір підніметься до майже до нуля. В суботу очікується така ж температура.

"Однак у неділю морозна погода повернеться. І з початком наступного тижня також очікуємо на повернення морозів", - додала Хала.

Вона повідомила, що під час відлиги в Україні можливий сніг, інколи з дощем, що може створювати небезпечні ситуації на дорогах. За попереднім прогнозом, сніг також очікується у наступні вівторок та середу.

Щодо прогнозу на Новий рік, синоптик зазначила, що синоптична ситуація в Україні швидко змінюється. За її словами, точний прогноз можна буде дати приблизно за тиждень до 1 січня - у п'ятницю.

Нагадаємо, у грудні 2021 року середня місячна температура в Україні очікується від 4 градусів морозу до 3 градусів тепла. Це близько до кліматичної норми.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну йде потепління, але морози швидко повернуться: названо дату 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2021 18162
Еще материалы раздела «Суспільство»