<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 814

GENA VITER на «Музичній платформі» презентує нову дуетну пісню

У головну святкову ніч року, з 31-го грудня на 1-ше січня, о 00:00 канал «Україна» покаже масштабний концерт «Музична платформа», на якому запалять найпопулярніші артисти країни. Шоумен GENA VITER порадує прихильників новим вибуховим україномовним дуетом із гуртом «АНЦЯ» – піснею «Поляна», в якій вперше зачитає реп.

Артисти познайомилися влітку цього року на конкурсі «Українська пісня», де дівчата з гурту «АНЦЯ» перемогли, а GENA VITER був членом журі. Колектив працює у напрямку український поп-фолк. Нова спільна робота не буде виключенням, а от для Гени це стало експериментом і викликом.

«Я беру участь у якості члена журі на цьому конкурсі вже п‘ятий рік. І мені завжди було сумно, що після перемоги талановиті артисти, колективи під натиском реалій шоу-бізнесу зникали з поля зору. Цього року я вирішив: досить! Треба протягати руку допомоги, тим більше дівчата мене вразили свою харизмою, сучасним фолком та стильною картинкою. Дивишся і розумієш, українське – це круто! Особисто мені раніше не доводилося читати реп, але ж я не з тих, хто лякається нового, а навпаки, з азартом пірнаю в роботу та творчі експерименти. Я задоволений результатом. У глядачів каналу «Україна», до речі, буде можливість першими зацінити нашу колаборацію», – поділився GENA VITER.

Також, співпрацю прокоментувала Ірина Янцо, співавтор та учасниця гурту «АНЦЯ»:

«Для нас ця співпраця як несподівана, легка і блискавична п'єса на три дії. Ось Гена бачить нас, сидячи в журі конкурсу, де ми перемогли. Далі відбувається коротка комунікація щодо співпраці, вибору та запису пісні. І ось ми вже на сцені палацу «Україна» презентуємо її в дуеті з Геннадієм Вітром, поряд із багатьма зірками шоу-бізнесу. Інакше як казкою це не назвеш. Вважаю, наш дует звучить дуже гармонійно, хоч ми і працюємо у різних жанрах. Він у поп-, а нам більше притаманний фолк. Спеціально для Гени ми інтегрували в пісню народнопісенний образ «буйного Вітра», який співзвучний його прізвищу, привезли йому із Закарпаття стилізовану народну гуню, і думаю, йому у такій новій ролі було цікаво і комфортно».

Першими побачити та почути новий дует гурту «АНЦЯ» та GENA VITER з піснею «Поляна» глядачі зможуть у найголовнішу ніч року на телеканалі «Україна». А вже, 28 січня 2022 року пісня буде офіційно презентована на всіх цифрових майданчиках.

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «Антитіла», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
GENA VITER на «Музичній платформі» презентує нову дуетну пісню 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 814
Еще материалы раздела «Афіша»