<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
23.12.2021 460

«Я люблю виділятись»: на «Музичній платформі» GROSU розповіла про підготовку до новорічних свят

Канал «Україна» у новорічну ніч, з 31-го грудня на 1-ше січня, о 00:00 покаже прем’єру масштабного концерту-нагородження найкращих хітів 2021-го року «Музична платформа». Популярна артистка GROSU за лаштунками проєкту розповіла, яку ялинку зазвичай ставить у себе вдома та чому ніколи не вдягає речі в стилістиці наступного року.

Зірка українського шоу-бізнесу, співачка GROSU на сцені «Музичної платформи» виконає пісню «Малиновые губы». Артистка зізнається – Новий рік зустрічатиме на сцені, проте домівку обов’язково прикрашатиме.

«У квартирі в Києві у мене штучна ялинка. Мені шкода справжні. Ба більше, маю суперялинку, яка постійно вбрана. Просто влітку чекає свого часу на балконі, а до свят заношу її», – поділилась GROSU на знімальному майданчику каналу «Україна».

Святковий настрій зірка отримає, відвідавши батьків, адже там на неї чекають справжні приготування до свят, які традиційно проходять в їхній родині.

«Вдома у батьків є жива ялинка – надворі. Ми її прикрашаємо щороку всі разом, – розповіла співачка за лаштунками «Музичної платформи». – У батьків навіть збереглися мої улюблені кульки. Я з дитинства обожнюю прикраси з зображенням казкових героїв!»

GROSU зізнається – як і всі дівчата напередодні свят шукає інформацію про те, що треба вдягати у новорічну ніч, але не для того, щоб придбати собі речі у потрібній стилістиці:

«Все це я читаю, проте не люблю, коли всі дівчата вбираються в один колір. Це якось не дуже. Я люблю виділятись, тож обираю щось незвичайне», – прокоментувала GROSU за лаштунками «Музичної платформи».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, Alekseev, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, Gena VITER, Анастасія Приходько, Сергій Бабкін, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Я люблю виділятись»: на «Музичній платформі» GROSU розповіла про підготовку до новорічних свят 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
23.12.2021 460
Еще материалы раздела «Афіша»