<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.12.2021 495

NK | Настя Каменських показала свій образ для гранд-фіналу шоу «МАСКА»

Грандіозний суперфінал шоу «МАСКА», у якому ми нарешті дізнаємось ім’я переможця другого сезону, глядачі каналу «Україна» побачать вже цієї суботи, 25 грудня, о 21:00. Зірковий детектив проєкту, співачка NK | Настя Каменських постане в ефірі в зухвалому образі – мінісукні та шкіряних ботфортах.

Для останнього випуску сезону Настя обрала оригінальну червону закриту сукню, прикрашену чорними вставками з бахроми, які перегукуються з високими лакованими чоботами на підборах. А в ролі аксесуарів використала сережки-каффи й два чорні кільця на пальцях.

Б’юті-образ зіркового детектива гіпершоу «МАСКА» вражає не менше. Макіяж у червоно-чорних тонах підкреслює погляд суперстар, а зачіска з об’ємною косою створює справді бунтарський лук.

На знімальному майданчику співачка розповіла, чого чекати глядачам від суперфіналу проєкту.

«Цей сезон «МАСКИ» вражає ще більше, ніж перший. У нас було стільки класних номерів! Оля постійно сперечалася, ми з детективами влаштовували своє шоу. Але те, що ви побачите в грандіозному фіналі, здивує вас ще більше», – інтригує NK | Настя Каменських в інтерв’ю каналу «Україна».

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом зі своїми колегами зірковими детективами Олею Поляковою, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться півфінал найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
NK | Настя Каменських показала свій образ для гранд-фіналу шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.12.2021 495
Еще материалы раздела «Афіша»