<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.12.2021 488

«Не менше 10 тисяч доларів»: на «Музичній платформі» співачка VIKTORIA розповіла, скільки коштує її виступ

Канал «Україна» у новорічну ніч порадує українців грандіозним концертом «Музична платформа», у якому запалять найвідоміші артисти країни. Екс-учасниця гурту «НЕАНГЕЛИ», співачка VIKTORIA на знімальному майданчику проєкту відверто розповіла, як планує зустріти Новий рік і скільки українцям потрібно викласти грошей, щоб насолодитись виступом артистки на свято.

Співачка VIKTORIA зізнається: для неї зустрічати Новий рік на сцені – звична справа, так буде й цього разу.

«За 15 років я звикла бути на виду та працювати для своєї улюбленої публіки. Мені не важко вийти на сцену 31 грудня. Навіть незважаючи на те, що це сімейне свято, я завжди це розуміла. Але оскільки все моє життя завжди було пов'язане з концертами і тим, щоб служити народу, людям, які нас люблять – навіть сьогодні не можу дозволити собі розслабитися на свята. Тож дам концерт, а вже потім проведу час із сім'єю», – зізналась співачка VIKTORIA.

А скільки ж коштує виступ екс-учасниці гурту «НЕАНГЕЛИ»?

«Це таке комерційне питання, яке я не сильно хотіла б обговорювати. Говорити про ціни – це не творча справа. Скажу лише, що це точно не менше ніж 10 тисяч доларів», – поділилась виконавиця за лаштунками концерту «Музична платформа».

У концерті-нагородженні «Музична платформа» також запалять: Оля Полякова, VERKA SERDUCHKA, MONATIK, LOBODA, DZIDZIO, ALEKSEEV, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, Наталія Могилевська, Павло Зібров, Ірина Білик, Сергій Мироненко, SLAVA KAMINSKA, GROSU, Gena VITER, Анастасія Приходько, TAYANNA, Анна Трінчер, гурти «Антитіла», «БEZ ОБМЕЖЕНЬ», «KAZKA», «KADNAY» та багато інших.

Дивіться масштабний концерт-нагородження «Музична платформа» у ніч із 31 грудня на 1 січня о 00:00 на телеканалі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Не менше 10 тисяч доларів»: на «Музичній платформі» співачка VIKTORIA розповіла, скільки коштує її виступ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.12.2021 488
Еще материалы раздела «Афіша»