<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.12.2021 553

У фіналі гранд-шоу «МАСКА» з’явиться довгоочікувана Винова Краля

Вже цієї суботи, 25 грудня, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозний суперфінал найзагадковішого шоу «МАСКА». На відомій сцені з’явиться VIP-гостя – неперевершена Винова Краля, яка заплутає зіркових детективів не лише підказками, а й зовнішнім виглядом. Хто сховався в яскравому костюмі?

 
Поява надзвичайно жіночної Винової Кралі в суперфіналі шоу «МАСКА» одразу викличе шалені оплески, адже її костюм виглядає просто бездоганно – латексний комбінезон, вишуканий чорний корсет, високі підбори і шикарна королівська шуба оздоблена штучним соболиним хутром. Хто саме сховався під феєричним образом, який створила художниця з костюмів гіпершоу Леся Патока – поки невідомо, зрозуміло лише, що це справжня сучасна суперзірка.
Навіть не прослухавши підказки, детективи проєкту почнуть пропонувати свої версії, хто зі знаменитостей замаскувався в цьому образі. Оля Полякова побачить у Виновій Кралі худорлявого чоловіка. За її словами, під маскою можуть бути MELOVIN, Дмитро Гордон, Артем Пивоваров або ж травесті-діва Монро. Та й сама героїня дасть кілька нелегких підказок про свою особу.  
«Трійка, сімка, туз. Вітаю, пані та панове! Робіть скоріше ваші ставки та «com tsu mir» у світ примхливої фортуни. Ця гра така ж захоплююча, як і ворожіння – заздалегідь ніхто не скаже, що вона несе з собою. Пориньте в філігранний цей пасьянс: Андрій – сімка, Оля – десятка, DZIDZIO – король, Настя – двійка, Олег – десятка. Химерно тасується колода, але розклад – то загадка і ключ. Є в ньому кілька таємниць від мене – презент бубнового валета, то є гучне ім’я моє, а мій джекпот у 60 мільйонів був зірваний з бубновим королем», – ще більше заплутає зіркових детективів таємнича Винова Краля у гіпершоу «МАСКА».  
Чи вдасться бездоганній красуні тримати інтригу до останнього і хто саме сховався під неперевершеним образом – глядачі дізнаються в суперфіналі улюбленого шоу «МАСКА».
Дивіться грандіозний суперфінал шоу «МАСКА» цієї суботи, 25 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У фіналі гранд-шоу «МАСКА» з’явиться довгоочікувана Винова Краля 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.12.2021 553
Еще материалы раздела «Афіша»