<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.12.2021 14493

У МОЗ розповіли, як відбуватиметься ревакцинація населення

Головний санітарний лікар країни Ігор Кузін розповів, що в Україні через рік після повного курсу вакцинації проти коронавірусу планується процес ревакцинації - повторне отримання двох доз препарату.

Про це він розповів під час інтерв'ю виданню "Суспільне".

"При цьому вона (людина — ред.) може обрати інший тип вакцини, який використовувався під час першого щеплення", — пояснив він.

За словами Кузіна, в країну можуть прибути препарати від AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson тощо. Точний графік постачання буде відомий в першому кварталі наступного року.

"Враховуючи поточні залишки, у нас є законтрактовано або вже гарантовано надходження для вакцинації принаймні 70% населення України повноцінною ревакцинацією двома дозами", — запевнив він.

Оценка материала:

4.40 / 5
У МОЗ розповіли, як відбуватиметься ревакцинація населення 4.40 5 5
Життя та Стиль / Суспільство
25.12.2021 14493
Еще материалы раздела «Суспільство»