<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводувсі новини дня
Політика
Україна
28.12.2021 975

За кілька місяців НВО «Практика» продемонструє нову бронемашину «Козак-7»

За декілька місяців бойова машина «Козак-7» розробки НВО «Практика» з’явиться у металі.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на Мілітарний.

Проєктування завершено та після здачі Міністерству оборони України замовленої партії «Козак-2М1» на підприємстві зайнялись виробництвом дослідного зразка нової машини.

Як відомо, це нова розробка української компанії для тактичних завдань малої інтенсивності, так і для використання підрозділами поліції або силами спеціальних операцій.

У якості шасі використовується Ford-550 американської компанії, що популярне для виробництва броньованих машин, на якому замінена ходова частина розробки та виробництва компанії, що у першу чергу дозволило збільшити повну масу до 12 тонн.

«Це дозволяє нам зробити машину з другим Станагом (мова про другий рівень захисту за стандартом НАТО STANAG 4569) з відсіком до кінця», – розказав Сергій Вілков, начальник відділу розвитку НВО «Практика».

Нова ходова частина дозволила реалізувати центральну систему накачування шин, а колісні диски JLTV milspec значно підвищили надійність і відповідно тривалість служби.

Підприємство вже займається виробництвом прототипу «Козак-7» та у січні він має бути готовим.

«Конструкція прототипу затверджена, вже виданий метал та його залишилось тільки порізати та зібрати» – сказав начальник відділу розвитку компанії.

Роботи зі створення прототипу почались після завершення виробництва партії бронемашин «Козак-2М1» на замовлення Міністерства оборони України.

«Ми дуже надіємось зробити його у січні… Він вже зараз робиться», – додав Сергій Вілков.

Оценка материала:

5.00 / 1
За кілька місяців НВО «Практика» продемонструє нову бронемашину «Козак-7» 5.00 5 1
Політика / Україна
28.12.2021 975
Еще материалы раздела «Україна»