<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
28.12.2021 627

«Повний камінг-аут»: DZIDZIO прокоментував історію з Жирафою (MELOVIN) у шоу «МАСКА»

Вчора вся країна дізналась ім’я переможця другого сезону гіпершоу «МАСКА» на телеканалі «Україна». Улюблениця DZIDZIO меланхолійна Жирафа нарешті показала обличчя і шокувала всіх, адже під маскою приховувався популярний співак MELOVIN, який неодноразово в ефірах отримував романтичні пропозиції та щирі поцілунки від зіркового детектива. DZIDZIO поділився своїми враженнями і розповів, чи готовий познайомити маму з новим коханням.

DZIDZIO_28.12.21

Гранд-фінал шоу-детективу «МАСКА» став справжнім шоком для всіх, але найбільше, мабуть, здивувався зірковий детектив проєкту, мегапопулярний DZIDZIO, який неодноразово зізнавався у коханні Жирафі. Остання пропозиція до учасниці прозвучала в фіналі – артист запросив її до Португалії, знайомитись із мамою. А вже після розкриття MELOVIN дав відповідь:

«Рада бачити вас наживо! І тепер можу сказати: DZIDZIO, я готова летіти в Португалію! Гарно тепер дивитися на квіти у мене вдома!» – з усмішкою прокоментував MELOVIN в ефірі шоу «МАСКА».

А от сам детектив сказати нічого не зміг, здавалось, у нього просто відібрало дар мови. Натомість колега артиста, співачка Оля Полякова вирішила допомогти DZIDZIO: «Підійди до нього, треба відповідати за базар! Нічого страшного, ти ж європеєць – для Португалії це нормально. Мама буде в захваті! Аааа».

В ефірі DZIDZIO зміг видавити з себе лише кілька слів до артиста під маскою: «Капець, ну ти зіграв! Але в Португалію їде маска, тільки Жирафа! Він – ні! Оце я облажався!» Вже пізніше, дещо отямившись від такого повороту, зірковий детектив вийшов до журналістів каналу «Україна» і розповів про свої враження:

«МАСКА» – повний камінг-аут! Що твориться? Але це «МАСКА», це казка! Хто б міг подумати? Я вже купив квитки на літак до Португалії! Полякова полетить! Все, тему закрили! – прокоментував DZIDZIO за лаштунками каналу «Україна». – Як же закрутили! Хто ж то так сценарій написав, що мені тепер ще тиждень обдуреним ходити – очі в підлогу, не можу і слова видавити».

Дивіться гіпершоу «МАСКА» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Повний камінг-аут»: DZIDZIO прокоментував історію з Жирафою (MELOVIN) у шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
28.12.2021 627
Еще материалы раздела «Афіша»