<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.12.2021 907

Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розповів, як правильно вибирати роботу

Братися за все, що пропонують, чи чекати на щасливий випадок? Як правильно реагувати на пропозиції, щоб залишатися затребуваним у своїй професії та досягти успіху? Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна» Андрій Самінін поділився своїм досвідом.

Іноді актори кажуть: «Мені байдуже, кого грати, головне – це залишатися у професії». Але чи правильно так робити – у кожної людини своя відповідь на це висловлювання. Андрій Самінін зізнався в інтерв'ю для каналу «Україна», що були випадки, коли він відмовлявся від ролей – і це може вказувати на те, що актор не погоджується на всі пропозиції, які йому надходять.

«Є також інша крайність, коли людина сидить і чекає на ту саму зіркову роль, яка зробить її знаменитою. Але в такому разі її можна так і не дочекатися, – пояснив зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку». – Я не прихильник якихось крайнощів і вважаю: якщо є можливість – треба працювати».

Проте, за словами актора, при цьому має бути якийсь внутрішній ценз: не можна кидатися на все поспіль, але й не варто замикатися в собі. Це правило допомагає в будь-якій справі, не лише в творчій сфері.

«Якщо ж говорити про успіх у професії – треба подолати в собі лінощі», – порадив Андрій Самінін.

На його думку, у житті можливо все, і потрібно лише бути готовим до того, що може статися таке диво. Але не сидіти та чекати, коли воно трапиться, а продовжувати зростати у своїй справі.

«Це професійний обов'язок актора – бути готовим», – пояснив зірка серіалу «Ігри дітей старшого віку».

Дивіться з понеділка по четвер о 21:00 серіал «Ігри дітей старшого віку» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актор серіалу «Ігри дітей старшого віку» Андрій Самінін розповів, як правильно вибирати роботу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.12.2021 907
Еще материалы раздела «Афіша»