<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може знятися з президентських виборів у США та висунути заміну, - Spiegel  Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднаннявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.12.2021 522

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Гросу назвала найщедріший подарунок Полянського

Співачка Аліна Гросу розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», про сюрпризи від свого нареченого Романа Полянського.

Аліна Гросу та Роман Полянський кілька місяців тому офіційно заявили, що вони пара, хоча перебувають у стосунках майже 2 роки. Обоє розлучені. Роман від попереднього шлюбу має доньку Марфу, яка у прекрасних стосунках із Гросу. Співачка поділилася, що коханий часто дарує їй подарунки.

«Окрім його серця…Від нього дуже багато подарунків за цей час. І телефон, і айпад, все підряд він дарував. І сережки. Тонну браслетів, я вже їх не ношу, бо не знаю, який обрати. Але якось це говорити, мені здається, не душевно. Він в той період, коли мені було особливо погано, мені подарував кліп «Арестован», - поділилася із журналістами каналу «Україна» артистка.

Полянський був не тільки режисером кліпу коханої, а і зіграв там головну роль. Не дивлячись на таку щедрість з боку коханого, Аліна Гросу запевнила, що її друге весілля не буде таким гучним, як перше. Тоді свято за участі зірок було в Італії, і обійшлося родині в 100 тисяч доларів.

«Я думаю, що це буде щось точно невелике. Бо хоч у Роми не були великого весілля, але у мене воно було, я сказала, що це не дуже добре. Це не найпрекрасніше, що може бути. Я думаю, що воно буде всього на декілька людей, на найближчих», - розповіла співачка на каналі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Гросу назвала найщедріший подарунок Полянського 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.12.2021 522
Еще материалы раздела «Афіша»