<
НОВИНИ ДНЯ: Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборонивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
29.12.2021 583

У шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» з’явиться загадкова Дзеркальна людина

Вже за кілька днів, 31 грудня, о 20:00 глядачі каналу «Україна» зустрічатимуть новий 2022 рік у компанії улюблених артистів з грандіозним шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». У ньому ми познайомимося з вісьмома новими зимовими героями, один із яких – запальна й енергійна Дзеркальна людина. Яка зірка сховалась під цією маскою?

Щойно цей таємничий персонаж заявиться на святковій сцені каналу «Україна», зірковий детектив Оля Полякова висуне свою версією.

«Раніше, коли до нас виходили нові маски, я завжди кричала, що там Іво Бобул. І зараз сказала б так само, але тут є проблемка – Іво Бобул цього вечора сидить з нами в залі. Тому в Дзеркальній людині сховався Михайло Михайлович Поплавський!» – вигукне Оля Полякова в ефірі масштабного шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна».

А ось чи правильна її здогадка – глядачі дізнаються вже цієї п’ятниці. Загадковий учасник запалить на сцені з піснею «Зима-холода» й досить незвично натякне на свою особу.

«Мої підказки знаходяться у викривленому світі задзеркалля. Будьте уважні – вмійте бачити у моєму світі особливий дар», – заінтригує Дзеркальна людина глядачів каналу «Україна» й продемонструє шість фото, на яких ми побачимо відображення дуже відомих людей у викривленому дзеркалі. Серед них буде й знімок знаменитості, яка криється в цьому образі. Чи зможете ви впізнати, на якому саме?

Нагадаємо, у новорічний вечір на сцену грандіозного шоу вийдуть найяскравіші герої, з якими глядачі вже добре знайомі, а також 8 абсолютно нових персонажів, які були спеціально створені для «Новорічної Маски на каналі «Україна». Які знаменитості приховуватимуться в цих образах – відгадуватимемо усією країною. Чекати довго не доведеться, адже маски покажуть свої обличчя одразу після виступів. Зіркові детективи проєкту також приготували для глядачів особливі подарунки. А допомагати відгадувати знаменитостей під масками їм будуть зіркові гості шоу.

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
У шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» з’явиться загадкова Дзеркальна людина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
29.12.2021 583
Еще материалы раздела «Афіша»