<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
30.12.2021 737

«Хоробре серце» та «Скандал» року: «Зiрковий шлях» нагородив знаменитостей спеціальною премією

Програма «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», вручила щорічну премію українським артистам, які найчастіше заявляли про себе в медіа.

61cc5ac1bdf44_shlyah_premiya_2_30.12.21

Співак Wellboy отримав нагороду у номінації «Бомба-ракета року». Дебютний кліп співака на пісню «Гуси» за два тижні після прем’єри зібрав понад 11 мільйонів переглядів. Співачка Наталія Могилевська стала «Наставницею року» за участь у шоу каналу «Україна» «Співають всі!». MONATIK отримав премію у номінації «Завжди танцююча людина» за свій документальний фільм, який зібрав аншлаг у кінотеатрі, а співак та продюсер GENA VITER став тріумфатором у номінації «Розрив шаблонів року».

Тіна Кароль отримала номінацію «Скандал року», Олег Винник – «Найдовший тур року», а KALUSH – премію «На хвилі року».

Артем Пивоваров свої хіти співає різними мовами. Нещодавно він випустив двомовний трек «Міраж», а пісню «Дежавю», артист записав не тільки українською, а й французькою. І тому Артем отримав нагороду «Поліглот року!».

У 2021-му встиг відзначитися співак та зірковий детектив шоу «МАСКА» DZIDZIO, який не тільки зіграв головну роль у пригодницькій комедії «Де гроші», а й став режисером стрічки. Тому артист переміг у номінації «Де кіно? Ось воно!».

«Мені дуже приємно. Моя колекція поповнюється. Це вже не перша ваша зірка. Дякую вам. Зичу собі і бажаю вам нових перемог, - побажав артист команді «Зіркового шляху» і додав, - наш фільм буде продаватись за кордоном. Це буде не одна держава, а декілька. В нас є дуже гарні пропозиції».

Донька Олі Полякової Маша, цього року створила власний гурт «Шви», мала сольні концерти, співачка навіть розсталася вже з хлопцем. І це все у 16 років. Юній артистці вручили номінацію «Подорослішала року». Першого січня в кінотеатрах країни відбудеться прем’єра сімейної комедії «Зірки за обміном». У стрічці мама Маші -- супер-зірка Оля Полякова не тільки зіграла провідну роль, а й дебютувала як продюсерка. І «Зірковий шлях» нагородив артистку у номінації «Королева в кіно року!». Також Оля Полякова у тандемі з Машою Єфросініною на ютуб-каналі телеведучої випускають сміливе шоу «Дорослі дівчата», в якому відверто обговорюють пікантні теми. Зірки за свій проект отримали нагороду «Дорослі дівчата року».

Співак Макс Барських отримав нагороду «Бестселлер року» за свій однойменний хіт.

«Я відправлю її мамі. Вона колекціонує. Мама живе у Херсоні. Вона в моїй кімнаті зробила полицю, там усі нагороди є. Нещодавно їй надіслав ще одну партію. Ось також гарна нагорода. Вона якраз любить стрази», - говорить артист на каналі «Україна».

Міжнародну славу у 2021-му здобув й гурт «Go_A», який з піснею «Shum» представляв Україну на Євробаченні, посівши 5-те місце. І номінація для колективу звучить як «Порвали року». Ініціатором визнання борщу українською національною стравою став шеф-кухар Євген Клопотенко, тож він отримав номінацію «Володар борщу року». Кухар поділився секретними інгредієнтами, які кладе у свою фірмову страву.

«І з бананами або з авокадо робив, і з копченими. Я намагаюся за допомогою різних світових інгредієнтів робити борщ не лише нашим українським, а такою світовою спадщиною», - прокоментував Клопотенко.

Цьогоріч Україна отримала золото на літніх олімпійських іграх у Токіо, і нагороду привіз додому борець греко-римського стилю Жан Беленюк, тож отримав номінацію «Золото року».

Акторка Римма Зюбіна зіграла головну роль у серіалі каналу «Україна »«Люся інтерн». Жінка не тільки в кіно, а і в житті бореться зі стереотипами. Вона одна з перших заговорила про ейджизм і про те, що у будь-якому віці можна змінити життя. Акторка отримала премію «Геть стереотипи року».

Ламає усі стереотипи і MELOVIN. Співак на одному музичному фестивалі зробив камінг аут - зізнався у бісексуальності, за це отримав премію «Хоробре серце року».

Не втомлюється дивувати публіку й тік-токер Олег Машуковський, відомий своїми епатажними перевтіленнями і скандальними вчинками. Блогер отримав номінацію «Провокація року».

Танцівники Катерина Кухар і Олександр Стоянов розповіли, які пристрасті вирують у їхній родині у відвертому інтерв’ю програмі «Зірковий шлях». І заслужили номінацію «Пристрасті року!».

Цього року легендарній Вєрці Сердючці виповнилося тридцять. А це вже серйозний привід для номінації «Навіть, якщо вам трішки за 30 року».

Співачка NK стала першою артисткою, яка показала своє життя у форматі реаліті, знявши з мамою і подругою у Мексиці шоу «Дівчата рулять», тому отримала номінацію «Дівчина, яка рулить!». Чоловік артистки, Потап, зі своїм гуртом «MOZGI» вигадують креативні флешмоби, які усім до вподоби. За народну любов колектив отримує премію «Любі мої MOZGI».

«Ми хочемо цією нагородою віддячити нашій команді. І хай знає мадяр, хай знає лях, найкращі нагороди дарує «Зірковий Шлях», - прокоментував премію Потап.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Хоробре серце» та «Скандал» року: «Зiрковий шлях» нагородив знаменитостей спеціальною премією 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
30.12.2021 737
Еще материалы раздела «Афіша»