<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 533

«Новорічна МАСКА»: Діма Коляденко розповів, без чого не уявляє свого новорічного столу

Телеканал «Україна» у головний святковий вечір року, 31 грудня, о 20:00 покаже грандіозне шоу «Новорічна МАСКА». Гість спецвипуску, популярний шоумен Діма Коляденко за лаштунками проєкту розповів, що обов'язково ставить на святковий стіл і чому не боїться набрати зайві кілограми.

Діма Коляденко з'явиться у шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна», щоб разом із глядачами спробувати розгадати, хто сховався під новими зимовими образами. На знімальному майданчику артист зізнався – дуже любить Новий рік, зокрема через святкову вечерю. А ось, що має бути на столі:

«Я люблю те, що було у мами та бабусі! Я не можу без традиційних Олів'є, оселедця під шубою, холодця, ковбаски, сирочка, мандаринок та шампанського», – поділився Діма Коляденко із журналістами каналу «Україна».

За словами артиста, цього вечора він любить поласувати традиційними стравами і анітрохи не переймається через фігуру:

«Нічого страшного, можна їсти і їсти, хоч 10 днів їжте! Головне, щоб ви люди були хороші! Адже хорошої людини що більше, то краще! Тому ніхто не сидіть на дієтах, а всі їжте від душі – наїдайтеся на цілий рік! Бо зима – збирайте вітаміни!» – розповів шоумен.

Шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» об’єднає найпопулярніших артистів країни. У святкову ніч допомагати постійним детективам шоу відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Ассія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Gena VITER та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, лідер гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK, а також улюблені ведучі каналу «Україна» – Лілія Ребрик, Анна Панова, Олег Панюта, Альона Вінницька, Григорій Герман, Віталій Школьний, Максим Сікора, Юлія Галушка та ХАС.

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» 31 грудня о 20:00!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна МАСКА»: Діма Коляденко розповів, без чого не уявляє свого новорічного столу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 533
Еще материалы раздела «Афіша»