<
НОВИНИ ДНЯ: Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденковсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 526

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: чим нас здивує святковий проєкт і які герої вийдуть на сцену

31 грудня настане найчарівніша ніч року. І телеканал «Україна» вразить глядачів грандіозним шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна», яке стартує в ефірі о 20:00. У спеціальному святковому випуску улюбленого проєкту, сповненому неймовірного настрою, сміху і, звичайно ж, загадок, глядачі познайомляться з новими зимовими героями та спробують розгадати, які суперзірки сховались у цих дивовижних образах.

На святкову сцену каналу «Україна» вийдуть улюблені маски двох сезонів, серед яких тріумфатори проєкту – меланхолійна Жирафа та величне Сонце, а також магічний Мольфар, мрійливий Місяць і багато інших чудових героїв.

А ще глядачі нарешті познайомляться з 8 абсолютно новими масками, які були створені спеціально для новорічного шоу – гламурним Мишеням на лижах, крижаною красунею Сніговою Королевою, запальною Ялинкою, яскравою Новорічною кулькою, королівським Пінгвіном, різдвяним Оленем, загадковою Дзеркальною людиною і Бурим Ведмедем у костюмі Білого. Замість звичних підказок герої запропонують зірковим детективам і всім глядачам пограти у веселі ігри та вікторини, щоб ми змогли розгадати їхні особи. Та як і належить у Новий рік, учасники приготували нам неймовірні подарунки – всі вони знімуть свої маски одразу після виступів!

Здивують сюрпризами й самі зіркові детективи шоу «МАСКА». У новорічний вечір вони вийдуть на сцену та подарують нам як улюблені хіти, так і нові композиції. Олег Винник і Оля Полякова представлять довгоочікувану прем'єру запальної дуетної композиції «Длинноногое счастье», а VERKA SERDUCHKA та NK | Настя Каменських заспівають «Попа как у Ким» у новому аранжуванні і презентують унікальний номер на цю пісню.

Ще один приголомшливий сюрприз від детективів – дует DZIDZIO й Олі Полякової з їхньою спільною композицією «Щасливі люди». Та не менш видовищними будуть і сольні виступи всенародних улюбленців – вони запалять на сцені зі своїми головними хітами та привітають глядачів із Новим роком.

Допомагатимуть зірковим детективам відгадувати знаменитостей під масками їхні колеги – гості шоу, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, Оля Цибульська, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Асія Ахат, Lida Lee, Анна й Ангеліна Завальські, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний, Ivan NAVI та Іво Бобул, актори Дар'я Трегубова, Павло Костіцин, Олексій Тритенко, Арам Арзуманян, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, вокаліст колективу «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогери Олег Машуковський і Олена Філонова, шоумени Дядя Жора та JULIK, піаніст Євген Хмара та багато інших. І яке ж свято без улюблених ведучих каналу «Україна» – Лілії Ребрик, Анни Панової, Олега Панюти, Олени Вінницької, Григорія Германа, Віталія Шкільного, Максима Сікори, Юлії Галушки, ХАСа.

Нове перевтілення та море жартів приготував у святковий вечір і ведучий проєкту Володимир Остапчук. У костюмі Сніжинки він постане перед публікою і просто зачарує всіх своїм образом.

«Продюсери для мене таке вигадали! Але не розкриватиму всі карти – включайте 31 грудня о 20:00 канал «Україна» і самі все побачите. Я вірю в те, що як рік зустрінеш – так його і проведеш. Тож давайте зустрінемо 2022-й у компанії наших улюблених артистів і таємничих масок, з головними новорічними хітами та видовищними постановками. Обіцяю, що з «Новорічною Маскою» ми проведемо найвеселіше та найяскравіше свято в році!» – інтригує Володимир Остапчук.

Дивіться найзагадковішу прем'єру «Новорічна Маска» 31 грудня о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: чим нас здивує святковий проєкт і які герої вийдуть на сцену 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 526
Еще материалы раздела «Афіша»