<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
31.12.2021 679

«Ходив у жіночий туалет»: MELOVIN розповів, як приховував свою участь у шоу «МАСКА»

Тріумфатор другого сезону шоу «МАСКА», співак MELOVIN розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна», як йому вдалося втримати у таємниці свою участь у проекті.

MELOVIN зізнається, що трофей шоу «МАСКА» поставив вдома на холодильник. Але самі зйомки проекту були секретними, тож співаку довелося вдаватися до неординарних заходів, щоб приховує свою участь у шоу.

«Тримався до останнього. Навіть за лаштунками шоу ми були в таких масках дзеркальних, у всіх було худі «Не розмовляй зі мною». І я навіть ходив у жіночий туалет, тому що стояла охорона за всім дивилася. За лаштунками ходив, як дівчина, руки вниз, походочка жирафихи. Щоб максимально ніхто не дізнався. Я дуже намагався змінювати голос, коли ми записували Шер, я стукав собі по грудях, щоб зробити вібрато, як у неї. Коли співав Джамалу – сидів дома працював над фальцетом», - поділився з журналістами каналу «Україна» MELOVIN.

Співак навіть трохи розбив серце DZIDZIO, який очікував у масці Жирафи побачити дівчину.

«З DZIDZIO було дуже смішно. В мене тут квіти від фанів, там квіти від фанів, тут від DZIDZIO, я так собі лежав, клас, думав. Але найкращий подарунок – оце портативне радіо, там можна usb вставити, флешку, все що завгодно і слухати музику, радіо з наворотами. І воно ретро, дерев’яний такий ящик», - розповів артист.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ходив у жіночий туалет»: MELOVIN розповів, як приховував свою участь у шоу «МАСКА» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
31.12.2021 679
Еще материалы раздела «Афіша»