<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.01.2022 817

«Новорічна Маска на каналі «Україна»: в образі Оленя маскувалась Jerry Heil

Із грандіозним шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» здійснюються усі бажання. На сцені святкового проєкту з’явився новий персонаж – різдвяний Олень, який одразу ж припав до душі детективам. І це не дивно – кумедний герой зачарував своїм надзвичайним образом і веселим виступом, а коли ще й зняв маску, по-справжньому ощасливив зіркових слідчих – там приховувалась популярна співачка й блогерка Jerry Heil.

61ced4d52c97a_1539_1024_04.01.22

Його брати слугують транспортом для самого Санта Клауса, однак у святковому шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» різдвяний Олень з’явився з іншою метою – погратись та розважити українців у найчарівніший вечір року. Зіркові детективи одразу зазначили, що це Віктор Бронюк, який відомий своєю піснею про оленів. Та й образ персонажа неабияк розвеселив знаменитостей.

«У нього ніжки ззаду паралізовані. Або там дві людини – той, хто позаду, схоже, вже спить», – пожартувала в ефірі каналу «Україна» Оля Полякова.

«Це Jerry Heil! – вигукнула NK | Настя Каменських. – Дуже хотілося б, щоб це була вона, бо в гіпершоу «МАСКА» ми стільки разів називали її ім’я».

На сцені шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна» різдвяний Олень запалив з чотирма Дідами Морозами під композицію «Мне не жаль» Ірини Білик. Усі детективи одноголосно заявили: це точно Jerry Heil. І мали рацію – в образі милого Оленя справді приховувалась вона.

«У костюмі виступати було досить комфортно. Мене попереджали, що треба бути обережною: якщо не виходить ворушити ногами – краще не треба. А мені навпаки хотілось бити копитом. На мій погляд, ми дуже органічно зрослись із цим персонажем, – поділилась емоціями від участі в шоу Jerry Heil.У новорічну ніч хочу всім побажати, щоб у вашому житті такі олені не траплялися!»

А які ще знаменитості замаскувалась у нових святкових образах?

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» просто зараз на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна Маска на каналі «Україна»: в образі Оленя маскувалась Jerry Heil 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.01.2022 817
Еще материалы раздела «Афіша»