<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
04.01.2022 505

«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: стало відомо, хто ховався в образі Пінгвіна

У святковому шоу «Новорічна МАСКА на каналі «Україна» нарядно вбраний королівський Пінгвін зміг збити з пантелику зіркових детективів і гостей спецвипуску. Розкривши особу під маскою, глядачі зрозуміли – лише досвідчені учасники шоу «МАСКА» вміють так вдало приховуватись. В образі була Анастасія Приходько, яка раніше виступала в костюмі Бабки.

61ce081ff18e6_1536_1024_04.01.22

Перед виступом королівський Пінгвін запропонував зірковим детективам гіпершоу погратись у цікаву гру. Учасник презентував чорну скриню, в якій заховав декілька підказок про себе, проте розпізнати їх експерти повинні були навпомацки. Заплутавши детективів, Пінгвін подарував глядачам ефектний номер на пісню «Айсберг» співачки Алли Пугачової, тоді у гостей в залі виникли перші здогадки щодо особи під маскою. За їхніми версіями, це могли бути Наталія Могилевська, Ірина Білик, Наталія Валевська, alyona alyona, Lida Lee, Ассія Ахат, Яна Клочкова, а на думку незмінних детективів – це Міла Нітіч.

«Почекайте! Давайте зберемо всі підказки і обдумаємо. Там була боксерська рукавичка, а значить наш Пінгвін займався чи займається боксом. Ще був кларнет. Так ось, Олександр Кривошапко зараз боксує, а в дитинстві закінчив музичну школу за класом труби», – поділилась своєю версією Оля Полякова в ефірі «Новорічної МАСКИ».

Проте демаскувавши Пінгвіна, глядачі зрозуміли – експерти жодного разу не назвали правильне ім’я. У цікавому музичному батлі переміг королівський Пінгвін, а точніше співачка Анастасія Приходько.

«Трохи поясню підказки: літак – це моя пісня «Крила», сова – татуювання, кларнет, який ви там знайшли – ні до чого, у скриньці лежала флейта, а я флейтистка за фахом. Боксерські рукавиці, тому що я займалась тайським боксом, і рибка – від прізвища мого рідного батька – Рибалов, – пояснила зірка та привітала українців зі святом: Дорогі друзі, щиро вітаю вас з Новим роком! Нехай у вашому житті все буде гаразд, а 2022-й рік принесе вам все, чого лише забажаєте!»

Дивіться найзагадковішу прем’єру «Новорічна МАСКА на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 1
«Новорічна МАСКА на каналі «Україна»: стало відомо, хто ховався в образі Пінгвіна 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
04.01.2022 505
Еще материалы раздела «Афіша»