<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.01.2022 613

Хода різдвяних зірок у Львові

Ходу різдвяних зірок влаштували у Львові – це один із найяскравіших святкових заходів, який відбувається у місті у післяноворічні дні. І так уже 17 років поспіль.

Усі зірки виготовляють власноруч – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Аби похизуватися своїми витворами учасники приїхали не лише зі Львівщини, а і з сусідньої Франківщини та Тернопільщини. 80 гігантських конструкцій під гучні колядки несли через увесь центр міста.

«Кожного року зірки спалахують новими ідеями, новими темами. Вони завжди відповідають часу, який у нас в країні відбувається», – розповіла організаторка фестивалю Надія Дзвоник.

Оценка материала:

5.00 / 1
Хода різдвяних зірок у Львові 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.01.2022 613
Еще материалы раздела «Суспільство»