<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
14.01.2022 1435

Померла видавчиня Vogue UA Олена Чернова

Через хворобу 12 січня пішла з життя незмінна видавчиня Vogue UA Олена Чернова.

630_360_1642057648-858_14.01.22

Як передає Укрінформ, про це «Медіа Група Україна» повідомляє у Фейсбуці.

«Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Олени Чернової. Вона була дивовижною, глибокою, мудрою людиною та видатним професіоналом. Олена зробила дуже багато знакових для української медіаіндустрії проєктів, і найважливішим та улюбленим для неї був, без сумніву, Vogue UA. Олена Чернова створила та наповнила своєю творчою енергією цей проєкт», - заявив СЕО «Медіа Групи України» Євгеній Бондаренко.

Головний редактор Vogue UA Пилип Власов додав, що Чернова була для команди винятковим наставником та другом.

«Вона не знала жодних перешкод на шляху до успіху, була відкрита до найнеймовірніших ідей та проєктів, була здатна надихнути на, здавалося б, недосяжне. Завдяки її грамотному менеджменту українське видання Vogue стало одним з найяскравіших і прогресивних у міжнародній сім'ї Vogue», - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Померла видавчиня Vogue UA Олена Чернова 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
14.01.2022 1435
Еще материалы раздела «Події»