НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Життя та Стиль
Події
17.01.2022 1054

Пенсіонерів на 100 тисяч ошукав телефонний шахрай

На 100 тисяч гривень ошукав трьох жінок шахрай на Черкащині.

Поліцейські Звенигородки затримали чоловіка, який дзвонив своїм жертвам на стаціонарні номери і розповідав про лихо, яке нібито сталося з ріднею. Зазвичай то була історія про ДТП, в якій постраждалі травмувалися і потребують коштів на лікування – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна». Шахраєм виявився 33-річний, раніше судимий, місцевий житель – він щойно вийшов із в’язниці.

«Ваша невістка попала в аварію, у неї обидві ноги покалічені. Треба грошей, щоб операцію робити. У мене було 12 тисяч, і ще 200 доларів. Оце я йому, пройдисвіту, віддала», – скаржиться постраждала пенсіонерка.

«Я приходив, вже у них все було підготовлено. Я зайшов, вони просили, щоб я перерахував. Я перераховував і йшов», – розповів затриманий.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пенсіонерів на 100 тисяч ошукав телефонний шахрай 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
17.01.2022 1054
Еще материалы раздела «Події»