НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.02.2022 907

Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому платила за чоловіків

На каналі «Україна» триває показ 44-серійного фільму «Водна поліція». Актриса серіалу Міла Римар поділилася, чому робила дорогі подарунки чоловікам, розраховувалася за них і завдяки чому через деякий час змінилось її ставлення до себе.

Яскрава та ефектна акторка Міла Римар підкорила всіх уже під час кастингу. Щойно вона з'явилася в кадрі, творці серіалу «Водна поліція» одразу зрозуміли, що саме її шукали на роль оперативника Ольги Юзефович.

Але зірка серіалу відверто зізналася, що в реальному житті  довгий час не сприймала свою жіночність і навіть не дозволяла чоловікам платити за себе.

«Брат завжди мене вчив: «Ніколи не йди в ресторан, якщо в тебе немає грошей. Ти завжди повинна платити сама за себе». А я вирішила, що треба бути ще кращою, тому тихенько йшла до офіціанта чи барної стійки і розраховувалася, – розповіла Міла Римар в інтерв'ю для каналу «Україна». – Робила дорогі подарунки чоловікам, могла вирішувати деякі їхні проблеми, запитувала: «Чим я можу тобі допомогти?» Але ніколи не чула це питання до себе. Загалом –нічого жіночого...»

За словами актриси, вона не розуміла на той період, чому чоловіки не дбали про неї, не бачили в ній дівчину.

«Тільки зараз я усвідомила, що чоловік поряд зі мною ставав «жінкою», бо я брала на себе його чоловічу роль, – розповіла зірка серіалу «Водна поліція». – Але коли я перестала підлаштовуватися, бути лагідною та зручною, все почало змінюватись. Хоча раніше мені здавалося, що бути зручною в стосунках – це важливо».

Міла Римар почала прислухатися до своїх бажань і задовольняти їх. За словами зірки серіалу, у стосунках насамперед потрібно спілкуватися, не боятися казати правду. А також поважати думку партнера, не змінювати та не засуджувати його. Усе це робота, вважає актриса, але вона того варта.

Дивіться з понеділка по четвер о 17:00 серіал «Водна поліція» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, чому платила за чоловіків 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.02.2022 907
Еще материалы раздела «Афіша»