<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.02.2022 1331

Актриса серіалу «Ти мене ніколи не забудеш» розповіла, яка порада тренера навчила її досягати цілей

На каналі «Україна» стартувала 16-серійна мелодрама «Ти мене ніколи не забудеш». Головну роль в серіалі зіграла акторка Ганна Клінська, яка поділилася крутим правилом свого тренера.

62160d6688a54_hanna_klinska_foto3_24.02.22

На фото в соцмережах і в картині «Ти мене ніколи не забудеш» на каналі «Україна» можна побачити струнку й тендітну актрису, яка грає головну роль. І мало хто знає, що раніше зірка серіалу займалася футболом, карате та скелелазінням.

«Коли я займалася скелелазінням, у нас був чудовий тренер, ми часто ходили в походи, багато розмовляли, він захоплювався йогою і завжди повторював: «Кожна наступна сходинка – вона набагато вища, тому на неї непросто піднятися, – поділилася актриса мелодрами «Ти мене ніколи не забудеш». – Якщо відчуваєте, що вам стає важко – ви переходите на новий рівень. Впасти завжди легко, набагато складніше піднятися, але потрібно прагнути йти вгору».

Сьогодні Ганна Клінська продовжує вести активний спосіб життя, але більше часу приділяє йозі. За словами актриси, у йозі є багато плюсів. Вона більш духовна й пов'язана з енергією.

«Я почала звертати увагу на те, що відчуваю: «У мене багато сил? Мені добре, коли я щось роблю?» Наприклад, я не їм м'ясо й не п'ю молоко вже багато років, – розповіла зірка серіалу в інтерв'ю для каналу «Україна». – Мені не хочеться, я розумію, що без цього у мене більше сил та енергії».

Пораду свого тренера акторка пам'ятає досі, це правило допомагає їй долати перешкоди, продовжувати зростати у своїй професії та займатися собою.

Дивіться серіал «Ти мене ніколи не забудеш» з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Ти мене ніколи не забудеш» розповіла, яка порада тренера навчила її досягати цілей 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
24.02.2022 1331
Еще материалы раздела «Афіша»