НОВИНИ ДНЯ: Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
20.01.2022 435

Стала відома дата виходу першого екшну на каналі «Україна» про роботу водної поліції

31 січня на каналі «Україна» відбудеться прем'єра 44-серійного серіалу «Водна поліція». Спостерігати за роботою героїв «Водної поліції» телеглядачі зможуть у будні, з понеділка по четвер. Перші два дні прем’єрні серії будуть показані о 14:30, а з 2 лютого – о 17:00. У центрі розповіді картини – особливий відділ у правоохоронних органах, співробітники якого займаються патрулюванням акваторії та боротьбою із браконьєрством. У їхній зоні відповідальності також розкриття злочинів, скоєних на воді та біля неї. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалася компанія SPACE Production.

446e0f31c747cc39b75c2259073ab9d5-wide-big_20.01.22

Творці серіалу максимально задіяли водний простір під час зйомок. Робота над підводними сценами стала величезним викликом для режисера та операторів, бо всім довелося перебувати під водою – в аквалангах і дайверських костюмах.

«Зміна з підводними зйомками могла тривати максимум сім годин, тому що перебування під водою – дуже велике навантаження на організм. Хлопці виринали за кілька годин, потім знову занурювалися», – поділилася виконавчий продюсер Олена Лісняк.

«Нелегко вдягати гідрокостюм, коли на вулиці +2˚С, а його потрібно натягнути практично на голе тіло, – розказав актор Артур Шурипа, який зіграв професійного аквалангіста Руслана Мамаєва. – Наші художники з костюмів усіляко намагалися, щоби мені було комфортно, і я не переохолодився».

Крім зйомок на воді на глядачів каналу «Україна» чекає багато динамічних сцен на суші, під час яких відбуваються погоні, стрілянина, бійки…

«У нас був курс екстремального водіння машиною марки Dodge. Ми їздили по пісках. Це фантастика! Нереальні відчуття», – поділився актор Роман Муленко, який зіграв капітана Гліба Мазура.

Крутий екшн важко уявити без роботи каскадерів, і в серіалі «Водна поліція» актриса Катя Скрипко – саме такий професіонал. Вона кілька років жила та працювала в Китаї, де навчалась у майстрів складних і небезпечних трюків.

«Мої друзі – каскадери з Австралії, Венесуели, Африки й України. У них своя команда, вони працюють із Джекі Чаном та іншими відомими акторами. Я тренувалась у них і навчилася всього, що вони показували», – розповіла актриса Катя Скрипко, яка зіграла майора Вікторію Калініченко.

Бойовою дівчиною виявилася ще одна зірка серіалу, чиї навички стали у пригоді під час динамічних сцен.

«У дитинстві я полюбляла ігри чоловічого характеру, – поділилась актриса Міла Римар, яка зіграла старшого лейтенанта Ольгу Юзефович. – Я займалася тайським боксом, ходила на рукопашний бій і з величезним задоволенням й азартом відвідувала стрілецькі клуби».

За кожною сценою серіалу «Водна поліція» стоїть величезна робота усієї знімальної групи, яку телеглядачі зможуть незабаром оцінити.

«Хлопці на майданчику робили все, що було їм до снаги. Дуже цінно, коли люди віддаються своїй професії, – розказав Артур Шурипа. – Ми всі старалися. Проєкт «Водна поліція» постійно тримав нас у тонусі».  

У головних ролях також зіграли Олександр Форманчук, Євген Сінчуков, Олександр Мавріц, Марго Баласанян та інші.

Режисер-постановник проєкту – Наталія Тітова. Оператор – Володимир Гуєвський.

Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Дар'я Легоні-Фіалко, Катерина Ласкарі. Креативний продюсер – Наталія Тітова. Виконавчий продюсер – Олена Лісняк.

Шеф-редактор – Анастасія Буданова.

Виробництвом серіалу на замовлення каналу «Україна» займалася компанія SPACE Production. Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Дивіться з 31 січня серіал «Водна поліція» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Стала відома дата виходу першого екшну на каналі «Україна» про роботу водної поліції 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
20.01.2022 435
Еще материалы раздела «Афіша»