<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухарки  2 травня вдень до 27° тепла, подекуди невеликий дощ  Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 рокивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
17.02.2022 721

«У житті потрібно усе спробувати»: Андрій Пятов розповів про зйомки у комедії «Велика Прогулянка»

Капітан національної збірної України, воротар клубу «Шахтар» Андрій Пятов вперше з’явиться у повнометражному фільмі. Відомий футболіст зіграє самого себе у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого.

620bca00316a8_pyatov_2_17.02.22

Видатний спортсмен уже знімався у багатьох проєктах, здебільшого в рекламі. Розуміння особливостей знімального процесу допомогло швидко зорієнтуватися на майданчику кінострічки. Стали у пригоді і настанови, які Андрій Пятов отримав від тренерів ще у дитинстві.

«Якщо ти хочеш, щоб тобі сподобалося те, як ти зіграв, ти маєш з відкритою душею до цього ставитися. Головне, чому мене навчили в дитинстві, і ще досі, мені 37 років, і я це пам’ятаю – навіть на тренуваннях я сконцентрований, включений, уважний, слухаю тренера. І тут також. Тільки тут є режисер, оператор – я їх слухаю. Потрібно на сантиметр відійди – відходжу. Трішки обернутися – обернувся. Тобто ти розумієш, що, коли ти виконуєш усе чітко, то і усе буде чітко», – поділився Андрій Пятов.

На екрані глядачі спостерігатимуть за протистоянням двох абсолютно різних родин: місцевих бізнесменів Наливайченків та працівників культури Драгоманових. Теплими вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» і опиняються на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю» і не планує ні з ким ділити. Андрій Пятов зізнається – така ситуація йому добре знайома, як і багатьом українцям.

«У житті всяке трапляється, бувають конфліктні ситуації. Та я не люблю відкладати в пам’яті якісь негативні моменти. Я така людина, яка завжди шукає вихід з суперечки. Я швидше знайду спільну мову і розуміння з іншими людьми, ніж буду конфліктувати», - зазначив Андрій Пятов.

Зірка українського спорту не відкидає можливості продовжити кар’єру актора у майбутньому. Та визнає – футбол займає багато часу. А акторській майстерності потрібно вчитися та здобувати практику. Утім, якщо з’явиться нагода знову взяти участь у зйомках фільму, Андрій Пятов вже точно знає, яке амплуа зможе втілити якнайкраще.

«Я люблю комедії. Я люблю позитивні фільми. Тому я себе бачу, якби була така можливість, у комедійному, сімейному фільмі. Я позиціоную себе як сім’янина, у мене 4 дітей, тому, думаю, я б міг зіграти сім’янина, бо у цьому я маю досвід. Репетирувати не треба, а треба просто перенести свій досвід. Я знаю, які там потрібні емоції, їх не треба придумувати, а потрібно просто відкрити і показати», – розповів Андрій Пятов.

Як повідомлялося раніше, «Велика Прогулянка» – спільний проєкт телеканалу «Україна» та FILM.UA Group, що створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

У сімейній комедії з’явиться багато зірок шоу-бізнесу: Олена Кравець, Юрій Ткач, Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун, Михайло Жонін. А також зіркові камео: VERKA SERDUCHKA з мамою та гравці футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов і Євген Коноплянка.

Дивіться «Велику Прогулянку» на великих екранах вже з 24 лютого 2022 року!

Оценка материала:

5.00 / 1
«У житті потрібно усе спробувати»: Андрій Пятов розповів про зйомки у комедії «Велика Прогулянка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
17.02.2022 721
Еще материалы раздела «Афіша»