НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.01.2022 1005

#шампуридогори: вийшов офіційний трейлер першої весняної комедії 2022 року “Велика Прогулянка” з Оленою Кравець, Юрієм Ткачем та VERKA SERDUCHKA

Герої “Великої Прогулянки” — сім’ї Драгоманових та Наливайченків — зустрінуться на одній, ідеальній галявині та схрестять шампури в ім’я справжнього відпочинку. Дивіться офіційний трейлер за участі Олени Кравець, Юрія Ткача, Ірини Гатун, Андрія Ісаєнка, Позитива, футболістів Андрія Пятова та Євгена Коноплянки й звісно VERKA SERDUCHKA з мамою і поспішайте в кіно вже з 24 лютого 2022 року

maxresdefault_25.01.22

Атмосферне відео у поєднанні із запальною музикою переносить глядачів на кілька місяців вперед — у розпал сезону весняних сімейних пікніків. Сюжет «Великої Прогулянки» розгортається в центрі протистояння місцевих бізнесменів Наливайченків та працівників культури Драгоманових: обидві сім’ї претендують на ідеальну галявину під шашлики. Їхні чвари та суперечки здатні перевернуть догори дригом усе в радіусі декількох кілометрів. На що підуть звичайні українські родини, аби врешті-решт здобути бажане?

Трейлер вже доступний для перегляду: https://youtu.be/FVzwpC4oHS0

Хочеться, аби з 24 лютого кінотеатральні зали були вщент заповнені глядачами "Великої Прогулянки". Подивіться, яке чудове кіно у нас усіх вийшло: народний, зрозумілий гумор, запальні пісні та, звісно, ж пригоди улюблених (а по-іншому й бути не може) сімей Наливайченків та Драгоманових. Трейлер бомбезний — знову захотілося опинитися на знімальному майданчику, а ще більше — у кіно, за переглядом фільму. Тож скоро зустрінемося на великих екранах”, — поділився актор Юрій Ткач, виконавець ролі Толі Наливайченка у фільмі.

У трейлері “Великої Прогулянки” вперше звучить уривок офіційного саундтреку комедії від VERKA SERDUCHKA. За словами творців фільму, презентація синглу, назву якого поки тримають у секреті, та відеокліпу відбудеться всередині лютого. А ще народна улюблениця, разом зі своїм бендом та чарівною мамою, також з’явиться і на великому екрані — у зіркових камео.

Глядачів дивуватимуть ще й появою у кадрі зірок українського футболу. На екрані з’являться капітан національної збірної України Андрій Пятов та напівзахисник збірної України з футболу Євген Коноплянка.

Нагадуємо, що “Велика Прогулянка” — спільний проєкт FILM.UA Group та телеканалу “Україна”. Проте на цьому колаборації не завершуються: у трейлері звучать пісні від українського музичного лейблу Mama Music. Уже відомо, що глядачі почують не один хіт від учасників продюсерського центру в кінотеатрах — під час перегляду кінокомедії.

Головні ролі у фільмі зіграли шоумен Юрій Ткач та акторка Олена Кравець, а також Ірина Гатун та Андрій Ісаєнко. Для Юрія, Олени та Ірини участь у “Великій Прогулянці” стала справжнім дебютом — зірки вперше зіграли головні ролі у великому кіно. Свою першу велику кінороль отримав також співак та композитор Олексій Завгородній (Позитив), який з’явиться на екрані разом із актором Михайлом Жоніним.

“Велика Прогулянка” на великих екранах вже з 24 лютого 2022 року!

Фільм створюється за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Слідкуйте за новинами проєкту на офіційних сторінках фільму в Instagram та Facebook, аби першими дізнатися нові подробиці проєкту «Велика Прогулянка».

СИНОПСИС

Сюжет комедії розгортається навколо двох абсолютно різних сімей: працівників культури Драгоманових та районних бізнесменів Наливайченків. Теплими весняними вихідними вони вирішують традиційно вибратися «на шашлики» — доля зводить їх на одній галявині, котру кожна з сімей вважає «своєю». Між ними розпалюється суперечка, яка переростає у гротескну «війну» за місце під мангал. Несподівано з’являється і третій претендент — утікач-корупціонер, що сховав свої гроші на цій же галявині та бере молодших дітей наших сімей у заручники — він вимагає повернути гроші, які зникли зі схованки.

Хитрощі, підстави та протистояння, пригоди, несподівані гості та шалені гроші, різні погляди не тільки на рецепт маринаду до шашлику, а й на «як правильно жити». Ця історія про те, якими б різними ми не були і як би не сварились, та перед обличчям спільної загрози ми завжди — єдина потужна сила.

Назва: Велика Прогулянка
Перший спільний проєкт лідерів індустрій Телеканал Україна та FILM.UA Group
Гасло: Шампури догори!
Дата релізу: 24 лютого 2022
Жанр: комедія
Хронометраж: 90 хв
Виробництво: FILM.UA Production
Дистрибутор: Kinomania та FILM.UA Distribution
Режисер: Олег Зборовський
Автори сценарію: Артур Лерман, Вячеслав Островцев, Гарік Бірча
Продюсери: Ірина Костюк, Вікторія Корогод, Надія Коротушка, Наталя Стрибук
У ролях: Юрій Ткач (Толя Наливайченко), Олена Кравець (Тетяна Драгоманова), Андрій Ісаєнко (Євген Драгоманов), Ірина Гатун (Рая Наливайченко), Михайло Жонін (Степан Хом’як), Олексій Завгородній/Позитив (Гена), Ілля Паладін (Ярослав Драгоманов), Марго Крупіна-Біньковська (Ліза Драгоманова), Вероніка Лук’яненко (Мар’яна Наливайченко), Алекс Березовський (Дениска Наливайченко), Валерій Швець (Валер’янич), Владислав Писаренко (Гриша).
Камео: VERKA SERDUCHKA & мама, Андрій Пятов, Євген Коноплянка

Оценка материала:

5.00 / 1
#шампуридогори: вийшов офіційний трейлер першої весняної комедії 2022 року “Велика Прогулянка” з Оленою Кравець, Юрієм Ткачем та VERKA SERDUCHKA 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.01.2022 1005
Еще материалы раздела «Афіша»