<
НОВИНИ ДНЯ: НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордону  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 27 квітня  У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurusвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.02.2022 876

У «Ранку з Україною» Позитив розповів, чому варто подивитися комедію «Велика Прогулянка»

24 лютого у кінотеатрах по всій Україні стартує сімейна комедія «Велика Прогулянка» із вражаючим акторським складом. Виконавець однієї з ролей Позитив (Олексій Завгородній) у шоу «Ранок з Україною» на каналі «Україна» поділився за лаштунками знімального процесу.  

7379115074dc917dec17a1cae1c98cfa_22.02.22

«Це найкрутіша українська комедія, яку всім варто подивитися, особливо у цей непростий час. Мій персонаж мені дуже подобається – це Гена, водій бандита Хом'яка. Гена мріє бути суперзіркою, але йому потрібні гроші. За сюжетом я просто роблю все, що мені скажуть для того, щоб заробити. А також відвезти свою бабусю до подруги», – розповів про свого екранного героя Позитив.

Участь у «Великій Прогулянці» стала знаковою подією для артиста, оскільки саме у цій комедії Позитив зіграє свою першу велику роль. Відомий музикант уже знімався у серіалах та виконував епізодичні ролі в кіно. На знімальному майданчику став у нагоді і досвід численних зйомок у кліпах. За словами зірки шоу-бізнесу, робота над кліпом та повнометражним фільмом суттєво відрізняються.

«Є велика різниця. Те саме, що у будь-якого театрального актора запитати, як у фільмах зніматися. Це зовсім інший досвід, інші емоції, зовсім по-іншому все відбувається. У театрі немає можливості перезняти чи переробити. Але в кіно завжди веселіше, насправді, особливо у комедії. Скільки блуперсів ми дивимося постійно, де актори помиляються - це завжди весело дивитися, а на майданчику це ще веселіше», – розповів Позитив.

Популярний музикант не приховує – без помилок та труднощів під час зйомок не обійшлося, але колеги-актори постійно один одного підбадьорювали та підтримували. Для Позитиву найскладнішим виявилося поєднувати у своєму графіку концерти та участь у фільмі. Втім, усі складнощі забувалися щойно заходив у кадр – зізнається артист.

На запитання ведучих «Ранку з Україною», чому глядачам варто подивитися сімейну комедію «Велика прогулянка», виконавець відповів:

«Щоб побачити позитив! От і все. Більше позитиву – нам він потрібний зараз».

Як повідомлялося раніше, «Велика Прогулянка» – спільний проект телеканалу «Україна» та FILM.UA Group, створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

У сімейній комедії з'явиться багато зірок шоу-бізнесу: Олена Кравець, Юрій Ткач, Андрій Ісаєнко, Ірина Гатун, Михайло Жонін. А також зіркові камео: VERKA SERDUCHKA з мамою та гравці футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов та Євген Коноплянка.

Дивіться «Велику Прогулянку» на великих екранах з 24 лютого 2022 року!

Оценка материала:

5.00 / 1
У «Ранку з Україною» Позитив розповів, чому варто подивитися комедію «Велика Прогулянка» 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
22.02.2022 876
Еще материалы раздела «Афіша»