НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
25.01.2022 533

Нова робота в іншому місті: психологиня дала поради, як наважитись на глобальні зміни в житті

Ведуча постійної рубрики «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», психологиня та коуч Олена Адамова дає поради українцям у всіх сферах життя. Експертка розповіла, що робити, якщо ви отримали пропозицію нової роботи в іншому місті та як визначити необхідність змін у вашому житті.

UTP-240122-SUJ-ADAMOVA-164-NOVA-ROBOTA-ZMINU.mp4_25.01.22

«Насамперед варто розписати плюси та мінуси життя та роботи на попередньому місці й новому. Порівняти ризики та переваги обох варіантів, тобто потенційно перенести себе у майбутнє. Якщо розумієте, що у вас все вийде – приймайте рішення про переїзд, якщо ж такі ризики не варті бонусів, яких ви очікуєте – не змушуйте себе», – радить психологиня Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Експертка радить – коли вам хочеться щось змінити в житті, почніть з малого. Наприклад, пошукайте нову роботу як місце реалізації. Адже не лише переїзд може змінити ваше життя. Приберіть будь-які обмеження і перегляньте всі цікаві варіанти роботи у своєму місті, а також ризики життя в іншому. Математичним методом порівняйте їх.

«Переїзд і зміна роботи – це завжди можливість для росту та розвитку вас як особистості. І не лише у професійному плані. Тому, звісно, краще не відмовлятись від таких пропозицій. І взагалі, дозвольте собі робити помилки. Спробуйте! А якщо щось не вийде – завжди можна повернутись. Дозвольте собі отримати дорогоцінний досвід», – коментує психологиня. 

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Нова робота в іншому місті: психологиня дала поради, як наважитись на глобальні зміни в житті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
25.01.2022 533
Еще материалы раздела «Афіша»