<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
27.01.2022 477

Актриса серіалу «Водна поліція» розказала, що допомагає їй бути в ідеальній формі

Відомо, що камера на зйомках додає зайві кілограми, тому актори дуже ретельно слідкують за вагою. Зірка серіалу «Водна поліція», який вийде 31 січня на каналі «Україна», Катя Скрипко поділилася своїми секретами стрункості.

У серіалі «Водна поліція» на глядачів каналу «Україна» чекає багато екшн-сцен, і головним героям доведеться битися, падати, переслідувати злочинців і пірнати з аквалангом. Для таких зйомок обирали акторів, які були в гарній фізичній формі. Професійний каскадер і зірка серіалу Катя Скрипко – одна з них.

Виявилося, що вона зацікавилась бойовими мистецтвами в Китаї, куди поїхала працювати з танцювальним колективом.

«Я багато років займалася танцями й коли почала тренуватися, зрозуміла, що в мене це легко виходить. Бойові мистецтва схожі на танець, – пояснила актриса Катя Скрипко в інтерв'ю для каналу «Україна». – Тобі ставлять бій – ти вивчаєш хореографію та запам'ятовуєш набір рухів. Головне – відточити їх з партнером, щоб ви одне одного не покалічили».

Але завжди дуже важлива регулярність тренувань, щоб залишатися в чудовій формі.

«Я постійно займаюсь і ходжу на стретчинг, бо мені важливо, щоби була гарна розтяжка», – розказала зірка серіалу «Водна поліція».

Щодо їжі – актриса віддає перевагу зелені та рибі, а до м'ясних страв вона ставиться байдуже.

«Через сильні навантаження я п'ю магній і омега-3 для кісток, але все ж не можу відмовитися від лосося чи шпротів», – зізналася Катя Скрипко.

Дивіться з 31 січня серіал «Водна поліція» з понеділка по четвер на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Водна поліція» розказала, що допомагає їй бути в ідеальній формі 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
27.01.2022 477
Еще материалы раздела «Афіша»