<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
30.01.2022 779

Київська влада не виключає закриття на карантин усіх шкіл

У КМДА не виключають закриття на карантин найближчим часом всіх шкіл через зростання захворюваності на COVID-19 серед дітей.

Про це в інтерв'ю Укрінформу сказала заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

«Ми не виключаємо такої можливості, тому що хворіє багато дітей у порівнянні з минулорічними сплесками епідемії. При середній заповненості ліжок у близько 17% ми бачимо, що показник дитячих госпіталізацій дещо вищий», - зазначила вона.

Наразі ж, нагадала Старостенко, керівник закладу освіти може самостійно прийняти рішення про переведення на дистанційну форму навчання. На її думку, поки що немає необхідності закрити всі школи одночасно.

«Ми дуже уважно стежимо за показниками захворюваності дітей і за потреби скористаємося рекомендаціями Міністерства освіти та науки», - заявила заступниця голови КМДА.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Міносвіти рекомендувало перевести учнів і студентів на дистанційне навчання.

Після цього у КМДА заявили, що столичні школи та дитсадки не будуть закривати на карантин, рішення про роботу навчальних закладів ухвалюють їхні керівники, залежно від рівня захворюваності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Київська влада не виключає закриття на карантин усіх шкіл 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
30.01.2022 779
Еще материалы раздела «Столиця»