<
НОВИНИ ДНЯ: У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлемвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
01.02.2022 516

«Ранок великих можливостей»: канал «Україна» запускає оновлений формат ранкового шоу

Мільйони українців розпочинають свій день із улюбленою програмою «Ранок з Україною», яка виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна». Популярне шоу не припиняє радувати глядачів свіжими фактами та корисними відкриттями, а вже з понеділка, 31 січня, на всіх його шанувальників чекає несподівана зустріч з оновленим форматом програми, новими ведучими та розважальним контентом.

61f7b9db0f4df_z_ukrajinoyu_1_01.02.22

З понеділка, 31 січня, глядачі «Ранку з Україною» прокидатимуться у компанії трьох ведучих, серед них – нові особи, які ніколи не залишатимуться наодинці та на одному місці. Шоу буде скрізь: ефір виходитиме не лише з нової студії, а й із найнесподіваніших місць і навіть квартир простих українців. Жителі нашої країни зустрінуть ведучих у торговельних центрах, на зупинках громадського транспорту, на площах міст тощо. Усе це відбуватиметься у прямому ефірі.

«Ми давно про це мріяли і нарешті здійснили. Глядачі нашої програми будуть повноцінними учасниками шоу та відчують себе його частиною. У прямому ефірі на живих локаціях, глядачем у студії або учасником експериментів та реаліті форматів. У студії як завжди розважатимуть та інформуватимуть про останні новини в країні двоє ведучих, а один – працюватиме на виїзді», – поділився ведучий шоу «Ранок з Україною» Григорій Герман.

На програму чекають нові сучасні декорації, а також з'являться спеціалізовані локації – кухня, майстерня, б’юті-кімната.

Без оновлень не залишиться і контентна частина – з'являться нові авторські рубрики, актуальні репортажі, інформаційні дайджести, реаліті у прямому ефірі та тревели, а також багато подробиць із життя знаменитостей та експертних порад, корисних для кожного глядача. У цьому команда проєкту шукатиме можливості для наших глядачів, щоб зробити їхній майбутній день максимально яскравим. А найголовніше – в усіх актуальних темах «Ранок з Україною» підсвічуватиме українцям можливості нового дня для кожного з нас.

«Ми дуже хочемо познайомитися з вами особисто, тому залишайте свої коментарі на сторінках «Ранку з Україною» у соцмережах, розповідайте про себе, чим ви живете і що вас цікавить. Разом із нами ви першими дізнаєтеся, що на вас чекає у новому дні, які в ньому є можливості для кожного з нас, без чого не обійтися, щоб провести цей день яскраво», – поділилася ведуча каналу «Україна» Лілія Ребрик.

А хто з ведучих ще приєднається до улюблених телезірок та які історії вони подарують глядачам, стане відомо незабаром.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок великих можливостей»: канал «Україна» запускає оновлений формат ранкового шоу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Афіша
01.02.2022 516
Еще материалы раздела «Афіша»