НОВИНИ ДНЯ: Зупинити Путіна в Україні: Байден назвав завдання останніх місяців на посаді президента  Перед вихідними дощі в Україні продовжаться: де будуть опади  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
04.02.2022 620

Донбас: металевий жетон врятував військового від уламка ворожої гранати

Металевий жетон врятував життя українському військовому. Осколкову гранату бойовики з дрона скинули на КПВВ Гнутове.

Вибухівка рвонула поряд із постами, де чергують прикордонники. На кадрах з камер спостереження видно – у момент вибуху як раз проходив армієць. Один уламок влучив бійцеві у жетон, а інший відлетів у бронежилет. Побратими навіть вигадали чоловікові новий позивний – «щасливець». З ним поспілкувались кореспонденти новин «Сьогодні» на каналі «Україна»:

«У нагрудній кишені лежало посвідчення і жетон. Жетон зупинив, був вигнутий, це – сам осколок залишився», – розповів військовослужбовець ДПСУ.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Донбас: металевий жетон врятував військового від уламка ворожої гранати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
04.02.2022 620
Еще материалы раздела «Події»