<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Події
04.02.2022 587

Донбас: металевий жетон врятував військового від уламка ворожої гранати

Металевий жетон врятував життя українському військовому. Осколкову гранату бойовики з дрона скинули на КПВВ Гнутове.

Вибухівка рвонула поряд із постами, де чергують прикордонники. На кадрах з камер спостереження видно – у момент вибуху як раз проходив армієць. Один уламок влучив бійцеві у жетон, а інший відлетів у бронежилет. Побратими навіть вигадали чоловікові новий позивний – «щасливець». З ним поспілкувались кореспонденти новин «Сьогодні» на каналі «Україна»:

«У нагрудній кишені лежало посвідчення і жетон. Жетон зупинив, був вигнутий, це – сам осколок залишився», – розповів військовослужбовець ДПСУ.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Донбас: металевий жетон врятував військового від уламка ворожої гранати 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
04.02.2022 587
Еще материалы раздела «Події»