<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2022 817

Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, де знайти ресурси та допомогти собі в стані постковідної депресії

На каналі «Україна» триває показ гостросюжетного 44-серійного фільму «Водна поліція», у якому зіграла актриса Міла Римар. Сьогодні багато людей розповідають в соцмережах, що кризи, обмеження або постковідна депресія змінюють їхній настрій і забирають сили. Зірка серіалу поділилася, що допоможе відчути себе краще.

Глядачі каналу «Україна» з понеділка по четвер о 17:00 спостерігають за крутою роботою співробітників Особливого відділу в серіалі «Водна поліція». Одну з головних ролей у картині зіграла актриса Міла Римар.

Зірка серіалу ділиться на своїй сторінці в соцмережі тим, що допомагає їй розібратися в собі, змінюватись і отримувати задоволення від життя. Про одну з таких практик вона розповіла в інтерв'ю каналу «Україна».

«Я іноді практикую цю вправу: перше, що потрібно зробити – стати перед дзеркалом і поставити собі декілька запитань, – пояснила акторка серіалу «Водна поліція». – А саме: «Що мені в собі подобається, а що ні?», «Як я почуваюся в тому місці, де зараз перебуваю?», «Як я почуваюся в цьому одязі (білизні), який на мені?», «Якою я себе бачу через 5-10 років?», «Чи подобається мені це?», «Чи відповідає зараз стан мого тіла моїм очікуванням?»

За словами зірки серіалу, такі запитання допоможуть проаналізувати спосіб життя, розвиток, стан та інші важливі складові вашого життя.

«І почнуть надходити відповіді. Я впевнена, що людина почне діяти. Завдяки цьому народжуватимуться і бажання, і цілі», – сказала Міла Римар в інтерв'ю для каналу «Україна».

Відомо, що в стані депресії дуже важлива навіть найнезначніша дія. Чому б не почати з таких питань?

«Також рекомендую часто подорожувати, більше перебувати в єднанні з природою, займатися чимось творчим – це надихає, наповнює та відкриває людину», – сказала актриса.

Дивіться з понеділка по четвер о 17:00 серіал «Водна поліція» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Актриса серіалу «Водна поліція» розповіла, де знайти ресурси та допомогти собі в стані постковідної депресії 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2022 817
Еще материалы раздела «Суспільство»