<
НОВИНИ ДНЯ: У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про вишівсі новини дня
Політика
Україна
04.02.2022 453

YouTube блокував канали оточення Медведчука, видалив ресурси бойовиків Росії

Медіасервіс YouTube заблокував канали UkrLive та Перший Незалежний, чиє мовлення в Україні вже рік заборонено санкціями РНБО, проте невдовзі вони "змінили адреси" та знову доступні.

Про це повідомляє ЛІГА.net.

Наприкінці грудня 2021 року президент Володимир Зеленський ввів санкції проти компаній, яким належать Перший незалежний та UkrLive, створені оточенням нардепа Віктора Медведчука та заблоковані в Україні за російську пропаганду.

Сьогодні, ще під блокуванням, там заявили, що "влада Зеленського... змушує населення дивитися пропагандистські ЗМІ". Канал "Перший незалежний" видалений, але доступний перейменований.

Незабаром адміністратори цих інтернет-майданчиків, як там пишуть, "змінили адресу" на YouTube – і знову стали доступні.

UkrLive зараз веде мовлення на каналі MІGnews, який належить нардепу ОПЗЖ Вадиму Рабіновичу.

Причина блокування невідома. У YouTube багато варіантів блокувань: по геолокації, на час, заборона на заливку нових відео і так далі. Однак, якби YouTube заблокував технічну/справжню URL-адресу каналу, яка присвоюється при його створенні, "зміна адреси" не допомогла б: канал залишався б заблокованим.

Тим часом сьогодні було видалено головні ресурси окупаційної адміністрації РФ у Луганську – "Луганський інформаційний центр" та "ГТРК ЛНР". Крім цього, видалено канали російських окупантів у Донецьку "Мінінфо ДНР" та "Народної міліції ДНР" – російської гібридної армії в ОРДО.

Оценка материала:

5.00 / 1
YouTube блокував канали оточення Медведчука, видалив ресурси бойовиків Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
04.02.2022 453
Еще материалы раздела «Україна»