НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
04.02.2022 299

CRM — спрощуйте та оптимізуйте ваш бізнес

Постійне покращення якості сервісу, надсилання важливих повідомлень та цікавих пропозицій клієнтам — важливе джерело здобуття лояльної аудиторії та підвищення продажів. В наш час задля досягнення високого рівня обслуговування не потрібно наймати додаткових співробітників, які відстежуватимуть клієнтську активність. CRM системи виконають рутинні процеси якнайкраще та нададуть керівництву повну інформацію стосовно бізнес-процесів, що дозволить застосувати відповідні важелі впливу.

CRM і великий бізнес

Якщо на підприємстві працює кілька сотень менеджерів, без автоматизованої CRM-системи буде вкрай важко. На аналіз ключових показників праці персоналу, за умов подання даних у формі таблиць, доведеться витратити велику кількість часу. Окрім того, необхідно власноруч ставити завдання кожному з менеджерів, контролювати виконання етапів робіт, вести базу клієнтів. Для кожної зі сфер підприємництва необхідно обрати відповідну до поставлених завдань CRM:

- операційну. Передбачає автоматичне створення листів, занесення інформації до клієнтської бази, фіксацію даних на кожному з етапів продажів, що поліпшує умови праці менеджерів;

- аналітичну. Дозволяє провести сегментацію клієнтської бази та налаштувати відповідно до неї воронку продажів, дослідивши поведінку відвідувачів сайту на кожному з етапів укладання угоди;

- комбіновану. Поєднує важливі функції аналітики та автоматизації. Надзвичайно зручні CRM, які позбавляють необхідності встановлення додаткового програмного забезпечення.

Завдяки використанню автоматизованих систем вдається оперативно запроваджувати нові маркетингові стратегії, швидко отримувати достовірну аналітику і правильно скеровувати політику організації.

Чи потрібна CRM приватному підприємцю

Підприємці, які працюють самі на себе, не наймаючи персонал, відчувають на собі велике навантаження. Потрібно регулярно планувати зустрічі, пам’ятати історію співпраці з кожним клієнтом, створювати велику кількість документів, виконувати розсилки. Рутинна праця віднімає велику кількість часу, а інколи навіть трапляються неприємні ситуації через невчасне виконання роботи чи інший форс-мажор. Фіксація важливої інформації на папері є ненадійною, оскільки достатньо вчасно не відкрити потрібну сторінку записника — і втратити потенційного клієнта або прибуткову угоду.

CRM-система є надійним помічником для підприємця та діє по аналогії з персональним секретарем. Вона допоможе ефективно планувати зайнятість та зберігати важливу інформацію про клієнтів. До того ж існують CRM, адаптовані для використання на мобільних пристроях на базі Android або IOS, що дозволяє мати особистого помічника буквально в кишені.

Оценка материала:

5.00 / 2
CRM — спрощуйте та оптимізуйте ваш бізнес 5.00 5 2
Прес-релізи / IT та зв'язок
04.02.2022 299
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»
  • Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков Сколько стоит подключить интернет и что предлагают провайдеры Харьков

    В Харькове существует множество провайдеров, предлагающих разнообразные услуги по подключению к интернету. Они конкурируют между собой, предоставляя широкий спектр тарифов и услуг, чтобы привлечь как можно больше клиентов.

    IT та зв'язок 25.03.2024 232
  • Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

    Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

    IT та зв'язок 12.03.2024 284
  • Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом Огляд смартфонів Google Pixel 7 і 7 Pro – флагмани зі штучним інтелектом

    Якщо Pixel 6 та 6 Pro завоювали шанувальників завдяки чудовим камерам та штучному інтелекту, то нова 7-а серія смартфонів Google претендує на звання конкурента гігантів. Щоб розбавити ринковий тандем Apple-Samsung, гаджети отримали надпотужний процесор, шикарні камери та покращену автономність. Фахівці магазину електроніки AVIC з'ясували, чому Google Pixel 7 і 7 Pro не гірші від флагманів інших брендів, що вони пропонують користувачам і в чому переваги кожного з апаратів.

    IT та зв'язок 09.03.2024 477
  • Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу Хмара AWS – набір корисних інструментів для вдосконалення бізнесу

    Найбільш популярним хмарним сервісом у сфері платформених та інфраструктурних послуг є Amazon Web Services. Застосовують його вже майже 20 років такі мегакорпорації, як Кока-Кола, Нетфлікс, БМВ та інші. Все частіше можливостями користуються і порівняно невеликі підприємства. Ознайомитися з можливостями та перевагами AWS користувачі з України можуть на https://www.softwareone.com/uk-ua/cloud-services/aws. Досить довго хмара знаходилася в лідерах за прибутками, проте поступилася у 2010 році Майкрософт Азур.

    IT та зв'язок 06.03.2024 348
  • Особливості просування сайтів Особливості просування сайтів

    Розкручений веб-сайт може стати для свого власника справжнім золотим дном. Наявність топового майданчика – це трамплін до зростання продажів. Адже те що з Мережі можна отримувати готових клієнтів – це факт, що підтверджено на практиці. І необхідно для цього лише мати інтернет-ресурс, який правильно налаштований.

    IT та зв'язок 01.03.2024 314