НОВИНИ ДНЯ: Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"всі новини дня
Політика
Європа
09.02.2022 627

ЄС розширить санкції проти Росії за окупацію Криму

У Європейському союзі вирішили розширити санкції проти Росії за окупацію Криму. До списків внесуть кількох осіб, причетних до організації російських виборів на півострові.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter журналіста "Радіо Свобода" Рікарда Йозвяка.

"Посли ЄС вирішили додати ще 5 осіб до списку санкцій за підрив територіальної цілісності України. Це пов'язано зі сприянням виборам до Державної думи, які пройшли в Криму", - зазначив журналіст.

За його словами, офіційно санкції будуть розширені в цьому місяці. До поточного списку внесено 177 осіб та 48 юридичних осіб.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС розширить санкції проти Росії за окупацію Криму 5.00 5 1
Політика / Європа
09.02.2022 627
Еще материалы раздела «Європа»