<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
12.02.2022 2835

На Андріївському узвозі планують заборонити продаж картин і сувенірів

У Києві планують заборонити продаж картин, сувенірів та іншої продукції на Андріївському узвозі, а також на Десятинній і Володимирській вулицях. Однак продавці мають намір розміститися на Алеї художників і Пейзажній алеї.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на протокол КМДА від 28 січня.

Документ передбачає, що до 14 лютого цього року Подільська районна держадміністрація повинна розробити план-схему, згідно з якою продавців сувенірів перемістять на нові торгові місця.

До 1 березня продавці сувенірів і картин повинні будуть переїхати на нові локації.

В той самий час Шевченківська та Подільська РДА мають вжити заходів щодо ліквідації стихійної торгівлі на Андріївському узвозі, Десятинній та Володимирській. При цьому вони повинні тримати на постійному контролі санітарно-технічний стан цих вулиць.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Андріївському узвозі планують заборонити продаж картин і сувенірів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
12.02.2022 2835
Еще материалы раздела «Столиця»