<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.02.2022 590

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Джамала розповіла, як чоловік свого часу зробив їй пропозицію руки та серця

Співачка Джамала розповіла журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про оригінальне освідчення свого чоловіка Бекіра.

621398868e769_22.02.22

26 квітня співачка Джамала з чоловіком Бекіром святкують першу ювілейну дату – дерев’яне весілля – 5 років подружнього життя. День, коли коханий їй освідчився, Джамала пам’ятає у найменших дрібницях.

«Він зробив це дуже романтично. В мене був концерт у Львові, і я втомлена після концерту, мені телефонує помічниця і каже: «Ти знаєш, є дуже відомий польський фотограф, він приїхав на одну ніч сюди, дуже хоче зробити тобі фото на ратуші вночі». Я, звичайно, здивована, збентежена, втомлена, - розповідає співачка на телеканалі «Україна, і додає, що зрештою поїхала на львівську ратушу. - Якщо хто був, той знає, що там тільки підніматися пішки. Я на підборах. Вже сварюсь на себе, нащо я погодилась і все таке. Виходжу на дах – а там Бекір. З квітами, з обручкою, тремтить. Короче, вау. Це було неймовірно».

У 2017-му закохані офіційно стали чоловіком і дружиною. За словами співачки, найкращим подарунком від чоловіка вважає прикрасу.

«Обручка. Я сама її хотіла, сама обирала. Це біле золото з камінчиками», - пригадала на телеканалі «Україна» співачка.

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Джамала розповіла, як чоловік свого часу зробив їй пропозицію руки та серця 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
22.02.2022 590
Еще материалы раздела «Афіша»