<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
22.02.2022 553

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Павло Зібров зізнався, світлини яких жінок розглядає в інстаграм

Співак Павло Зібров розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому підписаний на Дженніфер Лопес та Кім Кардаш’ян.

1idPmuMfXqCi05U5ItZ6b6AlNsZfC2Gl4DI9O34z_22.02.22

64-річний народний артист України Павло Зібров – активний користувач інстаграму, у якого 112 тисяч підписників. Чоловік зізнається, вже не уявляє свого життя без популярної соцмережі. На сторінці Павла Миколайовича більш як 800 публікацій. Це переважно світлини зі знімань і виступів, фото з родиною та колегами. Артист підписаний на чимало закордонних зірок.

«І Джей Ло, і Кардашьян. А вони мені подобаються.  Я ж все-таки не тільки артист, я і чоловік, мужчина. Дивишся на них, викликають в мене емоції такі правильні, чоловічі, - говорить Зібров на телеканалі «Україна» і додає, - я підписаний ще і на рецепти. І я своїм друзям скидаю. Тому що я сам куховарити люблю страшенно. Тому сам збираю рецепти цікаві, на собі провіряю. Михайлу Михайловичу Поплавському скидаю, аякже? Він же теж куховарить!».

Часом, зізнається Зібров, йому пишуть прихильниці, присилають відверті фото, але про це він своїй дружині не завжди розповідає.

«Навіщо її дратувати, нервову систему підривати? Вона і так живе з артистом 28 років. З чоловіком…наче так непоганим, 1.90 зріст, композитор, народний. Тому зайві вліво-вправо рухи непотрібно їй. Було, що ревнувала, типу: «Що ти так довго сидиш, можливо там дівчат роздивляєшся, Павло?». Якщо ж гарні дівчата, то чого б не подивитися на них? Лопес, наприклад, її форми. Але вона розуміє, що це зараза, яка тебе затягує, і цікава зараза!», - розповів Зібров на телеканалі «Україна».

Дивіться «Зірковий шлях» в ефірі каналу «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Павло Зібров зізнався, світлини яких жінок розглядає в інстаграм 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
22.02.2022 553
Еще материалы раздела «Афіша»