<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 26766

Окупанти шоковані своїми втратами: перехоплено переговори російських військових

Військові ЗСУ жорстко відбивають напад російських військ на Україну на всіх фронтах, і окупанти зазнають великих втрат. Вдалося перехопити переговори солдатів противника, які шоковані такою відсіччю.

Про це 24 лютого розповів прес-офіцер бригади швидкого реагування НГУ Харитин Старський у своєму Facebook. Пише rbc.ua.

"Поділюся невеликим секретом. Ми зараз перехоплюємо дуже багато переговорів російських військових, які просто в шоці від того, що відбувається", - зазначив він.

Також у Нацгвардії розповіли, що ворожим військам не вдалося досягти поставленої ним керівництвом РФ мети, й окупанти чекали, що воїни ЗСУ здаватимуть зброю.

"І вони в шоці від власних втрат", - сказав Старський і додав, що мова йде про значні втрати в живій силі та техніці російських військ, про кількість збитих літаків.

"Ситуація контрольована. Українські військові дають жорстку відсіч. На всіх фронтах", - каже офіцер.

У НГУ також наголошують, що зараз в мережі багато дезінформації, й активізувалися "фейкомети", тому слід довіряти тільки офіційним джерелам.

Раніше ми писали, що затриманий російський диверсант намагався видати себе за українця.

Також повідомлялося, що в Щасті військові ЗСУ взяли в полон окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 5
Окупанти шоковані своїми втратами: перехоплено переговори російських військових 5.00 5 5
Політика / Україна
24.02.2022 26766
Еще материалы раздела «Україна»