<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2022 2276

Перший Байрактар на Сумщині вже знищив близько 100 танків та 20 «Градів» агресора

На Сумщині з’явився перший Байрактар, він уже завдав точкового удару по колонах російської техніки і знищив сотні одиниць.

Про це, підсумовуючи ситуацію за вчора, сказав у відеозвіті на Фейсбуці голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

“У нас в області з’явився перший “Байрактар”, який уже наніс точковий удар по колонах російської техніки і знищено сотні одиниць. Перший такий приклад — це було знищено близько 100 танків, близько 20 “Градів”, бензовози і бронетехніку.

Ми очікуємо ще на декілька “Байрактарів” у нас в області, чекаємо також на європейські конвої із захистом для наших воїнів: раціями, тепловізорами”, - повідомив голова Сумської ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 3
Перший Байрактар на Сумщині вже знищив близько 100 танків та 20 «Градів» агресора 5.00 5 3
Політика / Україна
01.03.2022 2276
Еще материалы раздела «Україна»