<
НОВИНИ ДНЯ: Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Події
01.03.2022 956

Росія атакувала телевежу у Києві. Тимчасово будуть перебої з каналами

На шостий день війни Росії проти України російські війська атакували телевежу у Києві. Через це у столиці тимчасово будуть перебої із трансляцією телеканалів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як повідомили в Офісі президента, окупанти влучили в апаратну мовника на телевежі. Через це трансляції телеканалів не буде. Але найближчим часом буде ввімкнено резервне мовлення частини каналів.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков попередив українців про плани окупантів улаштувати перебої зв’язку й оголосити про капітуляцію української влади. Повідомлялося, що російські окупанти готуються найближчим часом запустити масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її мета – з допомогою брехні зламати опір українського народу та української армії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія атакувала телевежу у Києві. Тимчасово будуть перебої з каналами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Події
01.03.2022 956
Еще материалы раздела «Події»