<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Бізнес
Економіка
02.03.2022 550

Vogue закликав світові будинки моди зупинити експорт до Росії

Усі міжнародні конгломерати та компанії, що займаються модою та розкішшю мають зупинити будь-яку співпрацю на ринку агресора.

До цього закликав журнал Vogue в Україні. Пише РБК-Україна.

Це звернення адресоване до усіх партнерів, зокрема Dolce & Gabbana, Prada Group, LVMH, Hermes Chanel, Max Mara, Hugo Boss, Versace та багатьох інших.

"Показати свою совість і зробити вибір на користь гуманності над грошовими вигодами - це єдина розумна позиція, яку можна зайняти у протистоянні насильницькій поведінці Росії", - зазначає видання.

Крім того, Vogue UA закликає світову індустрію моди не мовчати в ці темні часи, оскільки у неї найсильніший голос.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна писало, що у поширеній сьогодні заяві, приписуваній генеральному директору Маттісу Воутеру Кнолу, Європейська кіноакадемія заявила, що російські фільми будуть виключені з-поміж учасників кінопремії цього року і що організація надає підтримку кожному елементу бойкоту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Vogue закликав світові будинки моди зупинити експорт до Росії 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
02.03.2022 550
Еще материалы раздела «Економіка»