<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.03.2022 10564

В Україну йде серйозне похолодання: коли відступлять морози

В Україну повертаються морози – у ніч на суботу в деяких регіонах ртутні стовпчики обрушаться до -19 градусів. А вже від неділі холод почне відступ.

Про це пише синоптик Наталка Діденко.

У п'ятницю, 11 березня, найхолодніше буде у Харківській, Сумській, Полтавській областях та частині Луганської області – вночі температура повітря впаде до -9…-14 градусів, вдень термометри покажуть -4…-8. На решті території України найближчої ночі очікується -5...-10 градусів, вдень -1...-4.

У південних, східних та центральних регіонах продовжить дути сильний вітер.

Щодо опадів, періодичний сніг ймовірний на півдні, сході та в центрі країни, за винятком Вінницької області. Також сніг може пройти у Сумській області.

У Києві синоптик пообіцяла сонячну п'ятницю, якій передуватиме морозна ніч – очікується -6…-8 градусів. Вдень повітря прогріється до нуля.

Ніч на суботу, 12 березня, буде особливо морозною у Харківській, Сумській та Полтавській областях. Діденко прогнозує -12...-19 градусів.

“Але вже з 13 березня морози зламають зуби, відступатимуть!”, – пообіцяла синоптик.

Раніше ми писали, що в травні 2022 року на українців чекає дощова погода, через що приходу раннього літа очікувати не варто.

Оценка материала:

5.00 / 3
В Україну йде серйозне похолодання: коли відступлять морози 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
11.03.2022 10564
Еще материалы раздела «Суспільство»