<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
21.03.2022 3161

Російського гімнаста, який вийшов на нагородження з Z на формі, дискваліфікують, відберуть медаль та призові – ЗМІ

Міжнародна федерація гімнастики (FIG) хоче дискваліфікувати російського гімнаста Івана Куляка на один рік, повідомляє ТАСС з посиланням на тренера збірної Росії зі спортивної гімнастики Валентину Родіоненко. 20-річний уродженець Обнінська також може позбудеться своєї медалі за третє місце та всіх призових, зароблених за виступ у Досі.

6 березня на етапі Кубку світу в Катарі Куляк вийшов на урочисту церемонію нагородження з літерою Z, щоб підтримати російські окупаційні війська, які напали на Україну. Літеру Куляк наклеїв на форму.

Після цього Фонд гімнастичної етики (GEF) відкрив щодо нього дисциплінарну справу.

"Мене як керівника делегації, тренера Ігоря Калабушкіна, що виводить, та самого атлета, запропоновано дискваліфікувати терміном на рік. Адвокати, які працюють з нами, сподіваються на те, що відіб'ють нас, але я сама сумніваюся в такому результаті. Мене і Калабушкіна також хочуть оштрафувати на 500 швейцарських франків кожного", – сказала Родіоненко.

У коментарях російські вболівальники вважають, що покарання буде заслуженим. Також користувачі рекомендують "взяти на олівець" та інших спортсменів, що підтримують війну в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 5
Російського гімнаста, який вийшов на нагородження з Z на формі, дискваліфікують, відберуть медаль та призові – ЗМІ 5.00 5 5
Життя та Стиль / Спорт
21.03.2022 3161
Еще материалы раздела «Спорт»