<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.03.2022 1299

Квітень буде з дощами та грозами: українцям дали прогноз погоди на Великдень

У поточному році свято Великодня українці відзначатимуть 17 квітня за східним обрядом та 24 квітня за західним, однак у ці дні в Україну прийде похолодання та ймовірні опади.

Про прогноз погоди на Великдень 2022 року розповів народний синоптик Станіслав Щедрін.

За прогнозами синоптика, приблизно з 20 квітня в Україну має прийти похолодання, яке протримається до кінця місяця. Температура в більшості областей коливатиметься від +9 ..+11 до +13..+15 градусів удень і до +3..+5 у нічний час.

У східних регіонах нашої країни вночі буде дещо холодніше, можливі заморозки. Стовпчики термометра показуватимуть від -2 до +7 градусів.

До того ж, у цей період по всій Україні пройдуть зливи, а також існує ймовірність гроз. Проте на початку квітня, як прогнозує Щедрін, погода повинна трішки роз'яснитися.

Раніше "Апостроф" писав про те, якою погода в Україні буде впродовж квітня. Деякі регіони будуть мати +20 градусів тепла, водночас як в інших стовпчик термометра показуватиме й мінусову температуру.

Оценка материала:

5.00 / 2
Квітень буде з дощами та грозами: українцям дали прогноз погоди на Великдень 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.03.2022 1299
Еще материалы раздела «Суспільство»